≫ 

MORTAL KOMBAT u bioskopima od 08. aprila u najprestižnijim formatima

Škorpion, Sab Ziro, Sonja Blejd, Kol Jang, Liu Kang junaci su našeg detinjstva i spremni su da izvedu svoje "fatality" poteze u bioskopskoj areni

  • 0
Mortal Kombat, film Foto: Warner Bros. Pictures

Brutalna i epska filmska avantura, MORTAL KOMBAT, inspirisan popularnom franšizom video igara, stiže u domaće bioskope u četvrtak, 08. aprila.

Reditelj Sajmon MeKvod obećao je puno borbe, nasilja i krvi, što se od ovakvog ostvarenja i očekuje, a upravo to smo i dobili - nemilosrdne borbe iz video igre su u filmu dočarane u najboljem izdanju.

Škorpion, Sab Ziro, Sonja Blejd, Kol Jang, Liu Kang junaci su našeg detinjstva i spremni su da izvedu svoje "fatality" poteze u bioskopskoj areni u fantaziji utemeljenoj na stvarnosti koju možete doživeti u najpresižnijim formatima IMAX i 4DX.

Mortal Kombat, film Mehcad Brooks kao Jax/Foto: Warner Bros. Pictures

MMA borac Kol Jang, koji je navikao da dobija batine za novac, nije svestan svog nasleđa – tačnije, zašto je car Autvorlda, Šang Cung poslao svog najboljeg ratnika Sab Ziro-a, u lov na njega. U strahu za sigurnost svoje porodice, Kol kreće u potragu za Sonjom Blejd, koja ima istog misterioznog zmaja sa kojim je rođena. Ubrzo se nađu u hramu lorda Rejdena, starijeg Boga i zaštitnika Zemaljskog carstva, koji pruža utočište onima koji nose znak. Tamo Kol trenira sa iskusnim ratnicima Lu Kangom, Kang Laom i plaćenikom Kanom, dok se priprema za borbu sa najvećim prvacima. No, hoće li Kole biti snažan da otključa svoju arkanu - neizmernu snagu svoje duše - na vreme da spasi ne samo svoju porodicu, već da jednom zauvek zaustavi Autvorld?

Mortal Kombat, film Lewis Tan kao Cole/Foto: Mark Rogers/Warner Bros. Pictures

Režiju potpisuje Sajmon MeKvod, u glavnim ulogama su Luis Tan, Džesika MekNejm, Džoš Loson, Tadanobu Asano, Ludi Lin, Chin Kan, Džoe Taslim.

Producenti filma su Džejms Van ("Akvamen" ), Tod Garner ("U srcu oluje" i "Ti juriš") , Sajmon MeKvod i E. Benet Valš ("Ljudi u crnom: Globalna pretnja").

Mortal Kombat u distribuciji Blitz Film & Video u bioskope stiže 08. aprila u najprestižnijim bioskopskim formatima.

Trejler filma možete pogledati na ovom linku.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA