≫ 

Nisu svi lažnjaci i kopije: Rejčelin prsten je papren, a Denerisina ogrlica košta kao garsonjera

Zlatari su odredili prave cene nakita iz filmova i serija. Možete li da pogodite koji je najskuplji?

  • 0
Dženifer Aniston, Game of Thrones Printskrin: Youtube Kristina R/favorite videos

U jednoj od najpopularnijih epizoda sitkoma "Prijatelji" (Friends), Džoi slučajno (ne)zaprosi Rejčel prstenom koji je pripadao Rosovoj baki. Iako je producentima za ovu priliku mogao da posluži bilo koji prsten, nisu želeli lažnjake. Prava vrednost ovog nakita zapanjila je fanove.

Prsten iz epizode "Ona u kojoj niko nije zaprosio" obezbedio je brend Tejlor i Hart. Nedavno su otkrili da se zaostavština bake Geler procenjuje na oko 11.000 dolara.

- Rosu ovaj prsten daje njegova majka, ubeđujući ga da zaprosi Rejčel koja se tek porodila. Nakit je nekada pripadao njegovoj baki, a u pitanju je vintidž prsten od platine sa filigranskim detaljima i velikim dijamantom u sredini - objasnili su iz ovog brenda.

I drugi fikcionalni nakit bio je izložen proceni, od Tanosove rukavice beksraja do Jednog prstena iz "Gospodar prstena" trilogije. Rejčelin nesuđeni verenički prsten upao je u 15 najskupljih komada nakita koji su se pojavili u nekom filmu ili seriji, ali nije ni prići 340 miliona vrednom dragulju koji suvereno vlada ovom listom i zauzima prvo mesto. Možete li da pogodite o kom je reč? Pogledajte u našoj galeriji:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA