Oskarovac neprepoznatljiv: Prva slika Bena Kingslija iza čuvenih brkova Salvadora Dalija

Uveliko se radi na filmu "Dali Land", koji prati žviot slavnog španskog umetnika

  • 0
Ben Kingsley Ben Kingsli kao Salvador Dali Foto: Profimedia/Splash

Oskarovac Ben Kingsli prvi put je viđen u ulozi slavnog umetnika Salvadora Dalija, kojeg glumi u biografskom filmu pod nazivom "Dali Land". Slavni glumac primećen je u mestu Portdafarč u Velsu, gde se snimalo.

Kingsli je u ovom izdanju bio skroz neprepoznatljiv. U prvom planu bila je kako duga kosa, tako i čuveni brkovi koji su nalik onim koji je slavni španski umetnik tokom života nosio.

Inače, Ben će u ostvarenju "Dali Land" glumiti Salvadora u kasnijim njegovim godinama, dok će mladog Dalija glumiti Ezra Miler.

Radnja filma, kako navode strani mediji. smeštena je u Njujorku i Španiji 1973. godine, i biće ispričana kroz oči mladog entuzijaste i asistenta galerije Džejmsa (kojeg glumi Frenk Dilejn), dok ovaj pomaže Daliju da pripremi veliki šou.

Lesli Menvil će glumiti Salvadorovu suprugu Galu, a takođe ćemo u filmu "Dali Land" videti još jedno poznato ime, britanskog glumca Tima Rota, koji će igrati kapetana Mura, desnu Dalijevu ruku.

via GIPHY

Kako je naveo jedan od stanovnika Portdafarča Vini Evans, na setu je video brojna vozila i prikolice...

- Bilo je mnogo članova filmske ekipa tamo na liticama, ali iznenađujuće malo posmatrača. Bilo je parkirano toliko automobila, da se bilo teško zaustaviti - rekao je Evans.

Film "Dali Land" režira Meri Heron, koja takođe potpisuje scenario, zajedno sa Džonom Volšom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA