≫ 

Entoni Hopkins se oglasio nakon dobijanja Oskara, pomenuo je i Čedvika Bouzmena

Hopkins se javio iz Velsa

  • 0
Anthony Hopkins, Chadwick Boseman Entoni Hopkins, Čedvik Bouzmen Printskrin: Instagram/anthonyhopkins, Foto: Tanjug/AP

Iako su mnogi mislili da će Oskar za najbolju glavnu mušku ulogu biti posthumno dodeljena glumcu Čedviku Bouzmenu za ulogu u filmu "Ma Rainey’s Black Bottom" , koji je preminuo prošle godine, to se nije desilo, budući da je nagradu dobio Entoni Hopkins za ulogu u ostvarenju "Fahter".

Hopkins nije bio na dodeli Oskara, ali se zato oglasio iz Velsa, gde je treutno. U svom izlaganju, Entoni se zahvalio i nije izostavio da pomene svog pokojnog kolegu Čedvika Bozumena.

- Dobro jutro. Evo me u mojoj domovini u Velsu. U 83. godini nisam očekivao da ću dobiti ovu nagradu. Zaista nisam. Veoma sam zahvalan Akademiji i hvala - rekao je Hopkins i nastavio:

- I želim da odam počast Čedviku Bouzmenu, koji nam je prerano oduzet. I opet, svima vam puno hvala. Zaista nisam očekivao ovo. Tako da se osećam privilegovano i počastvovano. Hvala vam - rekao je Entoni Hopkins, koji se uspavao kada se dodeljivao Oskar za najbolju glavnu mušku ulogu.

Pogledajte i snimak koji je objavio Entoni Hopkins:

Video: Pogledajte najlošije odevene na 93. dodeli Oskara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA