≫ 

Bojanu Maljević napali zbog tvita o filmu "Quo vadis, Aida", glumica se oglasila

Glumica je oglasila na Tviteru nakon napada na nju

  • 34
Quo Vadis Aida, Bojana Maljević Quo Vadis Aida, Bojana Maljević Foto: Deblokada Promo, Printskrin: Youtube/Lični stav

Glumica Bojana Maljević je pred dodelu Oskara poželela sreću ekipi filma "Quo vadis, Aida", a pre svega njenog koleginic Jasni Đuričić, koja je igrala lik Aide.

- Pred večerašnju dodelu Oskara želim svu sreću i zaslužen uspeh celoj ekipi filma "Quo vadis, Aida" najpre koleginici Jasni Đuričić koja je maestralno odigrala ulogu Aide. Bravo Jasna! Bravo Jasmila! - napisala je Bojana.

Zbog te njene objave burno su reagovali neki, te su napali Maljevićevu.

Evo i nekih od reakcija na Bojanin tvit.

Bojana Maljević Printskrin: Twitter

Bojana Maljević je na sve ovo reagovala.

- Pred dodelu Oskara sam poželela sreću ekipi filma "Quo vadis, Aida" čestitala sam kolegama na uspehu, posebno mojoj koleginici Jasni Đuričić. TO šta se nalazi u komentarima mog tvita, ta vrsta uvreda i pretnji - jeziva je slika jednog dela Srbije danas. Stid - napisala je Bojana.

Evo i Bojanine objave.

Inače, film "Quo vadis, Aida" rediteljke Jasmile Žbanić bio je nominovan za Oskara za najbolji film van engleskog govornog područja, ali je nagrada na kraju otišla ostvarenju "Još jedna tura" danskog reditelja Tomasa Vinterbegra, sa Madsom Mikelsenom u glavnoj ulozi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hogar

    27. april 2021 | 15:33

    pozelis srecu onima koji su ubijali tvoj narod a zatim lazno prikazuju toboz genocid... Bojana pozdravio te Oric i rekso da zeli da te upozna inace zaklao je na desetine dece, ljudi silovao srpkinje od 12 god.... i dalje im zelis srecu.... a ovi nazovi glumci iz Srbije su bruka i sramota nek ostanu tamo lepse im je...

  • Mihailović

    27. april 2021 | 16:17

    A nije stid još jezivije uvrede Srba od Hrvata i Bošnjaka...koji su poklali na stotine hiljada Srba u prošlom veku...

  • Tara

    27. april 2021 | 14:42

    Jedino se ovakvim objavama može pojaviti u javnosti koja je na nju zaboravila, a istovremeno se nudi za neku ulogu laži, kao što je i neka Jasna to uradila sa onim nazovi filmom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA