≫ 

Fanovi "Igre prestola" oduševljeni: Objavljene prve fotografije nove serije "Kuća zmaja"

Vatra će vladati

  • 0
Kuća zmaja Foto: HBO

Prikvel serije "Igra prestola" - "Kuća zmaja" (House of the Dragon) zvanično je počeo da se snima. Fanovi HBO drame su s oduševljenjem dočekali i prve slike sa seta.

Prve su stigle fotografije sa proba na kojima se vidi da se socijalna distanca veoma poštuje, ali i da je produckija odlučna da novu seriju publici predstavi što pre.

Deneris Igra prestola , game of thrones Printskrin: YT/Kristina R

- Vatra će vladati. Uskoro stiže na HBO Max u 2022. godini - naveli su oni na Tviteru.

Na zvaničnoj stranici takođe je podeljena i celokupna postava. U kući Targarijen Met Smit igra Princa Demona, Ema D'Arsi princezu/kraljicu Reniru, a Padi Konsidajn njenog oca kralja Viserisa.

Porodicu Hajvoter predvodi Olivija Kuk kao Alisent i Rajs Ifans kao njen otac i kraljeva desnica Oto.

Iv Best pojavljuje se kao princeza Renis Velarion, Fabijen Frankel kao Kriston Kol, a Sonoja Mizuna kao Misarija. Najveća promena u odnosu na knjige svakako je Stiv Tusejn kao lord Korlis Velarion ili "Morska zmija". Iako su Velarioni baš kao i Targarijeni poreklom iz Stare Valirije i imaju iste fizičke karakteristike - ljubičaste oči, srebrnu kosu i belu put, čuvenog moreplovca igraće tamnoputi glumac.

Radnja "Kuće zmaja" dešava se oko 170 godina pre događaja iz "Igre prestola" i baviće se građanskim ratom koji je gotovo uništio porodicu Targarijen i tokom kog su ostali bez svojih zmajeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA