Amerikanci snimaju svoju verziju "Još jedne ture": U glavnoj ulozi - Leonardo Dikaprio

Za rimejk filma borilo se nekoliko produkcijskih kuća

  • 0
Mads Mikkelsen, Leonardo DiCaprio Foto: Tanjug/AP, Profimedia/Robyn Beck/AFP

Nova verzija filma "Još jedna runda", za koju je Tomas Vinterberg dobio Oskara za najbolji strani film, mogla bi uskoro da bude snimljena, i to na engleskom jeziku. Film će, šuška se, imati veoma zvezdanu postavu sa Leonardom DiKaprijem u glavnoj ulozi.

Za rimejk filma borilo se nekoliko produkcijskih kuća i pre nego što je svoju vrednost potvrdio na ceremoniji dodele Oskara u nedelju uveče. Podsetimo, osetljivog sredovečnog muškarca koji se sa svojim prijateljima i učenicima upušta u opasni eksperiment blage opijenosti, glumio je Mads Mikelsen.

U ovom filmu alkohol nije prikazan kao zlo, već je centar priče na izborima koje donose glavni likovi i na njihovim posledicama.

Kako pišu američki mediji, nekoliko kompanija nadmetalo se da dobije prava za film, ali Vinterberg se na kraju odlučio za onu iza koje stoji Dikaprio.

Nakon što je Viterberg dobio Oskara za ovo ostvarenje, održao je jedan od najemotivnijih govora na ceremoniji, posvetivši nagradu svojoj ćerki Ajdi (19), koja je stradala u saobraćajnoj nesreći nekoliko dana nakon što je snimanje počelo. Ajda je trebalo da igra u ovom filmu, i to ćerku glavnog junaka. Film je dobio BAFTA nagradu i mnoge druge, a Vinterberg je bio nominovan i za najboljeg režisera.

On će na predstojećem filmu, tj. njegovoj engleskoj verziji, biti jedan od producenata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA