≫ 

Juan Mekgregor priznao: Ove "Ratovi zvezda" filmove niko ne voli

Mekgragor je u epizodama 1,2 i 3 igrao lik Obija Van Kenobija.

  • 0
Ratovi zvezda Ratovi zvezda Printskrin: Lucas Films

Poznati glumac Juan Mekgregor otvorio je dušu "The Hollywood Reporter", a u intervjuu je govorio i o serijalu "Ratovi zvezda", i naveo da filmovi koji su prethodili originalnoj triologiji nisu toliko voljeni.

Podsetimo, on je glumio Obija Van Kenobija u epizodama 1,2 i 3 ("The Phantom Menace", "Attack of the Clones" i "Revenge of the Sith").

- To je bilo prilično teško. Oni se univerzalno nisu mnogo svideli - priznao je Mekgregor.

via GIPHY

Naime, obožavatelji su se žalili zbog loše priče, "drvene" glume i lošeg dijaloga.

Tokom intervjua, Mekgragor je naveo da je rad na filmu "Revenge of the Sith") bio težak jer je uglavnom izveden ispred ekrana, a ne na setu.

via GIPHY

- Posle tri ili četiri meseca od toga, postaje zaista zamorno - posebno kada su scene ... Ne želim da budem nepristojan, ali nije Šekspir - rekao je Mekgregor i dodao:

- U dijalogu nema šta da istražujete što bi vas moglo zadovoljiti kada tamo nema okruženja. Bilo je prilično teško učiniti - rekao je glumac.

Ipak, Juan Mekgregor se raduje što će reprizirati ulogu Obija Van Kenobija u seriji koja će se emitovati na platformi Dizni plus.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA