I ovaj lekar dao otkaz: Posle 12 godina jedan od glavnih glumaca napušta "Uvod u anatomiju"

Nije jasno zbog čega i zašto on napušta seriju

  • 0
Dzekson Ejveri Džekson Ejveri / Printskrin: Youtube/Grey's Anatomy Edits

Grej-Sloan memorijalna bolnica ostaje bez još jednog hirurga. Džesi Vilijams napustiće popularnu ABC seriju "Uvod u anatomiju" (Grey’s Anatomy), nakon 12 godina u belom mantilu doktora Džeksona Ejverija.

Vilijams, koji se priključio seriji u 6. sezoni, pojaviće se kao Ejveri u još svega nekoliko epizoda. Kako piše Deadline, Ejverija ćemo poslednji put gledati 20. maja, mada još nije jasno kako i zašto ovaj glumac napušta medicinsku dramu.

Finale 17. sezone trebalo bi da se emituje 3. juna, tri nedelje kasnije. U prošloj epizodi Džekson je posetio svoju bivšu devojku i majku svoje ćerke, dr Ejpril Kepner (igra je Sara Dru) i njih dvoje se dogovaraju da se zajedno presele u Boston.

- Džesi unosi toliko topline, ljubavi i mudrosti u svoj posao. Nedostajaće nam užasno i nedostajaće nam Džekson Ejveri - rekla je Krista Vernhof, producentkinja "Uvoda u anatomiju".

I sam Vilijams se oglasio ovim povodom.

- Zauvek ću biti zahvalan za neverovatne prilike koje sam dobio od Šonde Rajms, Kriste, Elen Pompeo, Debi Alen, studija i svih kolega. Kao glumac, reditelj i čovek naučio sam od njih toliko toga. Neverovatno sam ponosan na naš posao, uticaj i što mogu da nastavim dalje sa toliko prilika, saveznika i dragih prijatelja - rekao je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA