Noćenje u Monikinom stanu i žurka u Fibinom taksiju: Boravak u "Friends" hotelu košta samo 2.000 RSD

O MY GOD!

  • 0
Prijatelji Friends iskustvo hotel Stvorili Monikin i Rejčelin stan / Foto: Booking.com/The FRIENDS™ Experience

Pre više od četvrt veka odbegla mlada Rejčel Grin potražila je utočište u stanu svoje školske drugarice Monike Geler usred Menhetna. Danas to isto može uraditi bilo ko i to za manje od 20 dolara po noći. Jedinstvena ponuda da prespavate u stanovima koji su isti kao oni iz "Prijatelja", da nosite slične kostime i doživete "ultimativno Friends iksustvo" pojavila se na Bukingu, a zainteresovanih je sve više.

U hotelu “The Friends Experience”, koji je za razliku od seta serije zaista smešten u Njujorku, a ne u Los Anđelesu, zainteresovanima se nudi noćenje u njujorškom apartmanu Monike i Rejčel za samo 19,94 dolara (oko 1.920 dinara).

Zainteresovani mogu da zavire kroz ljubičasta vrata stana u kome su živele Rejčel i Monika i opuste se na kožnim foteljama Čendlera i Džoija nakon što odigraju partiju stonog fudbala ili se ponovo susretnu sa Rosovim tragičnim "pivot" kaučom.

- Tu su i originalni kostimi i rekviziti iz serije. Gosti će moći da izgovore samo jedno - "O MOJ BOŽE"! - navodi se na sajtu Bukinga, sa aluzijom na najčešću reakciju svih likova u seriji na bilo šta im se desi.

Gosti će moći da prespavaju u Monikinom i Rejčelinom stanu, da igraju "eskejp rum" u Fibinom taksiju ili "lov na blago" sa temom prijatleja, da se probude uz kafu i doručak u "Central perku", baš kao što bi to učinila i šestorka.

Šlag na torti je privatni fotosešn na kom će se fotograf potruditi da slike gostiju budu u znaku ikoničnih momenata jedne od najgledanijih komedija ikada.

Kako će 27. maja konačno biti objavljena specijalna epizoda "Prijatelja" na HBO Max, noćenje može da se pazari za svega 19.94 dolara, ali čak i oni koji odluče da ne prespavaju u ovom hotelu, mogu da se prijave u budu deo "Friends" iskustva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA