I Kejt Hadson dolazi u Srbiju? Lepa glumica igra u filmu "Nož u leđa 2"

Detalji zapleta čuvaju se kao malo vode na dlanu

  • 3
Kate Hudson Kejt Hadson / Foto: Profimedia

Kasitng za film "Nož u leđa 2" (Knives Out 2) odvija se punom parom, a poslednja koja se postavi pridružila je lepa holivudska glumica Kejt Hadson.

Hadoson će se pridružiti ekipi koju predvodi Danijel Krejg, a zasada je čine Lesli Odom Džunior, Katrin Han, Džanel Mone, Dejv Botista i Edvard Norton.

Detalji zapleta čuvaju se kao malo vode na dlanu, ali ono što je poznato jeste da bi snimanje trebalo da počne 28. juna u Grčkoj, odakle će se dalje nastaviti u Kanadi i Sjedinjenim državama. Kako je Telegraf.rs ranije pisao, ekipa filma je nedavno boravila u Beogradu i izviđala lokacije po glavnom gradu Srbije.

Podsetimo, drugi i treći nastavak priče o ekcentričnom detektivu Benoa Blanku napisaće i režirati Rajan Džonson, koji je već snimao u Beogradu, i to film "Braća Blum" (The Brothers Bloom).

Franšizu je od MRC-a i Lajonsgejta preuzeo Netfliks za neverovatnih 469 miliona dolara. Jedini uslov Netfliksa bio je da Krejg mora da se pojavi i u drugom, i u trećem nastavku.

Prvi deo filma "Nož u leđa" objavljen je 2019. godine. Budžet filma iznosio je "svega" 40 miliona dolara, da bi na blagajnama detektivska misteraja zaradila oko 311,4 miliona. Rajan Džonson, koji je za ovo ostvarenje bio i nominovan za Oskara, rekao je za THR da je počeo da radi na scenariju za drugi film nedugo nakon što je prvi objavljen.

Što se tiče Kejt Hadson, njen poslednji projekat bila je Eplova serija "Truth Be Told" u kojoj glavnu ulogu igra Olivija Spenser, dok su komedija "Shiver" i epska fantazija "Mona Lisa and the Blood Moon" u postprodukciji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA