≫ 

Specijalna epizoda "Prijatelja" moći će da se gleda i u Srbiji

Dobra vest za sve fanove čuvene šestorke

  • 6
Prijatelji, friends "Prijatelji: Ponovo zajedno" / Foto: Promo/HBO Go

Zvezde kultne komedije „Prijatelji, Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou, Mat Leblank, Metju Peri i Dejvid Švimer, vraćaju se u novom specijalu „Prijatelji: Ponovo zajedno“ (Friends: The Reunion), koji 27. maja ekskluzivno dolazi i na HBO GO.

Stoga će i gledaoci u Srbiji, koji nemaju pristup HBO Max-u, za koji je ovaj specijal snimljen, moći da se ponovo smeju čuvenoj šestorki.

Specijal je snimljen bez scenarija na legendarnom stejdžu 24 Warner Bros. Television studija u Burbanku u Kaliforniji, gde je snimana i originalna serija, a u njemu će se pojaviti veliki broj zvezda, među kojima su Dejvid Bekam, Džastin Biber, BTS, Džejms Korden, Sindi Kraford, Kara Delevinj, Lejdi Gaga, Eliot Guld, Kit Harington, Leri Hankin, Mindi Kejling, Tomas Lenon, Kristina Pikls, Tom Selek, Džejms Majkl Tajler, Megi Viler, Ris Viderspun i Malala Jusafzai.

Prvi trejler specijalne epizode objavljen je pre dva dana, a počinje čuvenim kvizom nakon kog su Monika i Rejčel (nakratko) izgubile svoj stan (ako znate, javite nam u komentarima kako su ubedile momke da ponovo zamene nekretnine).

Podsetimo, prva epizoda "Prijatelja" premijerno je izvedena 1994. godine, a serijal En-Bi-Si-ja, ukupno je imao deset sezona.

Radnja serije prati različita komična dešavanja. Mladi su i bore se da ostvare svoje želje u surovom svetu Njujorka. Jedni drugima pružaju podršku i preko potrebnu pomoć. Rejčel želi da se bavi modom, Monikin san je da postane kuvarica, Džoi želi da bude slavni glumac, a Rosu “nikada nije dosta dinosaurusa”. Takođe obožava brak, ali se uvek razvodi.

Fibi ima sasvim neobičan pristup svom veoma teškom detinjstvu. Čendler, on je računovođa… ili ipak ne… “Radi nešto sa računarima.” Nikad nikome nije bilo jasno čime se on zapravo bavi. I ljubav, i karijere prepuni su uspona i padova, ali barem su uvek tu jedni za druge, kako i kaže uvodna špica.

Tokom deset godina poklonili su nam deset sezona i 236 epizoda, koje su nas svaki put nasmejale i često ulepšale dan. Glavne uloge tumače Dženifer Eniston (Jennifer Aniston) kao Rejčel Grin (Rachel Green), Kortni Koks (Courteney Cox) kao Monika Geler (Monica Geller) i Liza Kudrou (Lisa Kudrow) kao Fibi Bufe (Phoebe Buffay).

Muški deo prijatelja čine Met LeBlank (Mett LeBlanc) kao Džoi Tribijani (Joey Tribbiani), Metju Peri (Matthew Perry) kao Čendler Bing (Chandler Bing) i Dejvid Švimer (David Schwimmer) koji predstavlja lik Rosa Gelera (Ross Geller). Njih šestoro su različite okolnosti spojile i zbližile i nerazdvojni su prijatelji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nevena

    21. maj 2021 | 19:33

    Jedna od kvalitetniju serija😃 volela bih da je opet puste na tvu

  • Vosa

    21. maj 2021 | 14:37

    Ko ce da gleda jedva se pomeraju

  • Mls

    21. maj 2021 | 15:12

    Da su završili seriju posle 6-7 sezone bi bila mnogo bolja, poslednje 2-3 sezone je dosta opao kvalitet, vidi se da su muzli pare...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA