"Jedini izlaz", finale: Napet završetak serije, ali sa hepiendom, ovo su prve reakcije

Kako vam se čini kraj serije?

  • 23
Jedini izlaz Serija "Jedini izlaz" Printskrin: RTS

Na RTS-u je prikazana poslednja epizoda krimi serije "Jedini izlaz" koja je, kao što je očekivalo, bila dinamična. Naime, na početku Ana Kolar se susreće sa načelnikom Kuzmančevićem koji joj otkriva da je inspektor Štrbac izvršio samoubistvo. Glavna junakinja dobija telefonski poziv od sina Luka, koji je dok bake Suzane Kolar.

Ana pošto poto želi da izbavi sina, međutim, to nimalo nije bilo jednostavno, što su joj je objasnio načelnik Kuzmančević sa svojim timom. Jedini uslov da Kolarova ode na lokaciju gde se nalazi njen naslednik jeste da bude ozvučena, kako bi uspela da izvuče priznanje od Suzane i od bivšeg načelnika Božovića o ubistvima koja su se desila.

Ana sa policijskim timom kreće prema imanju Suzane Kolar. Ali na jednu stvar nije računala. Naime, Suzana i bivši načelnik Božović znaju da Ana dolazi, i da je ozvučena. I žele da je opet smeste u bolnici.

A onda dolazi do napetog trenutka. Ana i Suzana su se susrele. Suzana je svojoj snajki rekla da je videla snimak kako je Ana ubila njenog sina Sašu. Ana se pravdala da je bilo to u samoodbrani, te je navela da je zna da Saša bio nasilan prema devojka s kojima je bio. Prišao je zatim bivši načelnik Božović, te je Ani rekao da zna da je ozvučena, ali je ipak otkrio sve vezano za ubistva.

Policija, koja je u dogovoru sa Božovićem, dolazi, te žele Anu da odvedu u bolnicu. Međutim, Suzana je navela da zna da još neko dolazi, te uzima pištolj, budući da želi da ubije Anu kako bi joj se osvetila za Sašino ubistvo. Imanje Suzane Kolar bilo je prepljavljeno sa policajcima, a jedan pripadnik oružanih snaga puca na Suzanu i ubija se, budući da je uperila pištolj prema Ani.

Takođe, bivši načelnik policije Božović biva uhapšen. Na kraju svega, Ana Kolar sa svojim sinom Lukom želi da započne novi život, te se seli iz Srbije. Saopštava da ide u Austriju, gde je dobila posao. Ana rešava da napusti firmu Kolarevih, i dobija određeno obeštećenje. Viktor i Maša su pokušali da je ubede da ostane, ali bezuspešno. Ana zatim posećuje grob inspektora Dejana Štrpca, gde se susreče sa Ružicom Štrbac, s kojom se ispričala.

Kolareva se nešto kasnije susreće i sa ožalošćenim ocem Nenadom, te mu predaje snimak gde se vidi gde je stradao Saša Kolar i kako je došlo do požara u klubu "Jedini izlaz".

Na samom kraju, hepiend. Ana otplaćuje Sašin dug prema mafiji u Splitu, a takođe dobija i lažna dokumenta. Ana Kolar je uzela svoh hrvatski pasoš na kojem se vidi njena slika, sa novim imenom. Ana Grašo.

Jedini izlaz Serija "Jedini izlaz" Printskrin: RTS

U međuvremenu, na Tviteru su se pojavile i prve reakcije na kraj serije "Jedini izlaz". I bile su pozitivne.

"Serija "Jedini izlaz" fenomenalna...Ana Prpić odlična i normalno Ljubomir Bandović...", "Serija "Jedini izlaz", odlična", "Zavrsila se serija koja me bas drzala uz tv. Odlicna - po svemu 5*", Odlična serija #JediniIzlaz se upravo okončala. Ohrabrujuće je da se na RTS emituje u kontinuitetu nakon takođe nesvakidašnje dobrih "Kalkanski krugovi". Ima nade za redakciju domaćeg i serijskog programa javnog servisa", bili su neki od komentara.

Kako se Vama dopala serija "Jedini izlaz"?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA