≫ 

Malo ko je znao ovo: Zvezde "Prijatelja" otkrili nepisano pravilo kojeg su se držali do samog kraja

I dalje se toga drže

  • 0
Prijatelji Metju Peri, Met Leblank, Dejvid Švimer, zvezde serije "Prijatelji" Printskrin: Youtube/Access

Kao što je poznato, 27. maja biće emitovan dugo očekivani specijal okupljanje "Prijatelja", a pre samog spektakla, zvezde ove legendarne serije otkrile su u emisiji "Access" otkrili neke nepoznate detalje.

Naime, kako su naveli, oni su pridržavali jednog pravila, koje je malo ko znao. Naime, oni su odlučili da u okviru ekipe ne bude vezivanja u vidu zaljubljivanja.

- Postojalo je pravilo koje smo imali. Bilo je veoma važno da nas šestoro održavamo prijateljstvo, bili smo prijatelji. Ako bi postajala varijanta da se smuvamo ili ako bi postojala bilo kakva čudna situacija, to bi moglo da ugrozi stvari. Tako da smo održavali prijateljstvo i postali smo dobri prijatelji i ostali smo dobri prijatelji do današnjeg dana. Tako je ostalo i mislim da je to veoma važno. Džim Borouz (reditelj) je to uspostavio (kao pravilo) i mi smo to održali - rekao je Metju Peri.

- Nismo hteli da ugrozimo neke sjajne veze i prijateljstva koje smo formirali i uspostavili. Bilo je to nepisano pravilo - rekao je Dejvid Švimer.

- Više smo kao rođaci - nadovezao se Met Leblank.

Voditeljka je pitala mušku ekipu "Prijatelja" koja gostujuća zvezda ih je najviše očarala. Metju Peri je iz topa rekao da je to bio Šon Pen.

Isto pitanje je voditelja postavila i ženskoj ekipi hit serije. Dženifer Aniston, Kortni Koks i Lisa Kudrou su gotovo izdvojili sve. Uključujući i Breda Pita, koji je bio u braku sa Dženifer Aniston.

Pogledajte šta su rekli muški članovi ekipe serije "Prijatelji":

Poslušajte i izjave ženske ekipe "Prijatelja":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA