≫ 

Šeron Stoun tvrdi da je dobila malo novca od "Niskih strasti": Majkl Daglas se od filma obogatio

- Nisam zaradila dovoljno novca da kupim haljinu za narednu dodelu Oskara - rekla je Šeron

  • 0
Šeron Stoun Majkl Daglas Niske strasti Šeron Stoun i Majkl Daglas, Niske strasti Printskrin: Youtube/Bib48_MovieClips

Prošlo je skoro 30 godina otkako je Šeron Stoun odigrala svoju legendarnu ulogu Ketrin Tremel u filmu "Niske strasti". Iako joj je to donelo svetsku slavu, nije previše previše zaradilo.

Naime, u razgovoru za CBC, gde je promovisala svoje nove memoare pod nazivom "The Beauty of Living Twice", Šeron je navela da nije materijajlno ovajdila od uloge u "Niskim strastima".

Iako nije htela da kaže o kojoj se cifri radi, priča se da se navodno radi o svoti od 500.ooo dolara.

S druge strane, Majkl Daglas, koji je uveliko bio filmska zvezda, od uloge u "Niskim strastima" dobio je ozbiljan novac. Čak 14 miliona dolara.

- Nisam plaćena da glumim u "Niskim strastima", dobila sam malo para. Majkl je zaradio 14 miliona dolara i bonuse. Nisam zaradila dovoljno novca da kupim haljinu za narednu dodelu Oskara - rekla je Šeron, ali je navela da joj je uloga donela svetsku slavu.

Tokom razgovora, prisetila se i neprijatnosti koju je doživela na Filmskom festivalu u Kanu 1992. godine.

- Vratila sam se u hotel i sve moje stvari su bile ukradene sem odeće koju nosam nosila na sebi. Moja kontaktna sočiva, traka iz filmske kamere, moja četkica za zube - sve je nestalo - rekla je Šeron Stoun.

Glumica ističe da je tada imala neviđenu popularnost, a da je tada veliku podršku imala od koleginice Širli Meklejn, koja, kako je Šeron rekla, tretirala poput ljudskog bića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA