Snima se novi film o Indijani Džonsu: Ekipu pored Harisona Forda predvodi još jedan poznati glumac

Sve kreće sledeće nedelje, iz "Pinewood" studija u Londonu

  • 0
Harison Ford Harison Ford kao Indijana Džons / Printskrin: YouTube/Noble Treize

Novi, peti nastavak filma o Indijani Džonsu je na pomolu, a kako prenose inostrani mediji, njegovo snimanje počinje sledeće nedelje u Ujedinjenom Kraljestvu, i to u čuvenom "Pinewood" studiju u Londonu, a kasnije i na različitim lokacijama širom ove ostrvske zemlje i Evrope.

Spominju se dvorac Bamburg, ali mesta na Siciliji. Da se zaista kreće sa snimanjem filma, govori i činjenica da je glavni glumac, Harison Ford, viđen ove nedelje blizu studija.

Režija najnovijeg nastavka Indijane Džonsa poverena je Džejmsu Mangoldu, koji će tako zameniti dosadašnjeg reditelja ovog ostvarenja Stivena Spilbegra. Muziku (za ovaj film) će kompovati slavni Džon Vilijams.

Što se tiče glumačke ekipe, pored Harisona Forda igraju Mads Mikelsen, zveda filma "Još jedna tura", Fibi Voler Bridž, Bojd Holbruk, Šonet Rene Vilson i Tomas Krečman.

Mads Mikkelsen Mads Mikelsen / Foto: Shutterstock

Za sada se radnja novog filma o Indijani Džonsu čuva u tajnosti, a ono što je poznato jeste da će premijerno prikazan 29. jula 2022. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA