Ekskluzivno predstavljamo prvi trejler filma: Hju Džekmen vas vodi na putovanje kroz "Sećanja"

Rediteljka filma je ovaj futuristički triler radila prema vlastitom scenariju

  • 0
Sećanja Blitz film Foto: Warner Bros. Pictures

Scenaristkinja i rediteljka Lisa Džoj predstavlja futuristički akcioni triler studija Warner Bros. Pictures - SEĆANJA, u kojem uloge tumače Hju Džekmen, njegova partnerka iz velikog muzičkog spektakla Veličansveni šoumenRebeka Fergunson i Tandi Njuton.

Nik Banister (Hju Džekmen), privatni istraživač uma, kreće se primamljivim, ali mračnim svetom prošlosti pomažući svojim klijentima da pristupe izgubljenim uspomenama. Živeći na rubu potonule obale Majamija, život mu se zauvek menja kada preuzme novu klijentkinju Mej (Rebeka Ferguson). Jednostavna potraga za izgubljenim tada postaje opasna opsesija. Dok se Benister bori da pronađe istinu o Meinom nestanku, otkriva neverovatnu zaveru i na kraju mora da odgovori na pitanje: koliko daleko je spreman da ide da zadrži one koje voli?

Rediteljka filma, poznata po popularnoj seriji Zapadni svet, je ovaj futuristički triler radila prema vlastitom scenariju. Serija se pokazala kao ambiciozna i vrlo maštovita, koja uzdiže koncept pustolovine i potrage za uzbuđenjima na novi, krajnje opasni nivo. Stoga će fanove svakako oduševiti isti kreativni tim koji je sa Džoj radio i na ovom projektu, uključujući direktora fotografije Pola Kameruna, producenta Hovarda Kamingsa, montažera Marka Jošikavu, zajedno sa kostimografkinjom Dženifer Strazik.

Film u domaće bioskope stiže 19. avgusta u distribuciji Blitz Film & Video.

Pogledajte trejler

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA