≫ 

Čombe iz popularne serije "Lud, zbunjen, normalan" u 9. delu "Paklenih ulica"

Fanovi ilegalnih uličnih trka željno iščekuju "Paklene ulice 9", koje mogu da gledaju od četvrtka, 17. juna

  • 10
Miraj Grbić Foto: Instagram/mirajgrbic

Najnoviji 9. nastavak sage "Fast and Furious/Paklene ulice", koja traje skoro dve decenije i koja je zaradila više od pet milijardi dolara, konačno stiže u bioskope širom sveta.

Deveto poglavlje sage obeležiće i uloga Miraja Grbića, jednog od najrespektabilnijih glumaca Bosne i Hercegovine, koji je dobio priliku da se pokaže i u ovom ostvarenju. Grbić je publici sa prostora bivše Jugoslavije posebno poznat po ulozi Čombeta koju tumači u seriji "Lud, zbunjen, normalan".

Fanovi ilegalnih uličnih trka željno iščekuju "Paklene ulice 9", koje mogu da gledaju od četvrtka, 17. juna. Na IMDB stranici navodi se samo da Miraj igra neimenovanog Rusa.

Film je režirao Džastin Lin, koji je režirao treće, četvrto, peto i šesto poglavlje franšize, kada ona i prerasta u svetski blokbaster. Akcija se odigrava širom sveta, od Londona i Tokija, od Centralne Amerike do Edinburga, od tajnih bunkera Azerbejdžana do prepunih ulica Tbilisija.

Na tom putu uskrsnuće stara prijateljstva, stari neprijatelji će se vratiti, istorija će biti napisana ponovo, a pravo značenje porodice biće na testu kao nikad do sada.

Dom Toreto (Vin Dizel) vodi miran život sa Leti i njihovim sinom, malim Brajanom, ali oni znaju da opasnost uvek vreba izvan njihovog mirnog horizonta. Ovog puta pretnja će primorati Doma da se suoči sa gresima iz svoje prošlosti ako želi da spasi one koje najviše voli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA