Zvezda filma "Vuk sa Vol Strita" glumi u nastavku serije "Besa"

Ova lepotica igrala je i u špijunskoj TV seriji "Stanica Berlin"

  • 0
Katarina Čas Printskrin: Youtube/Paramount Pictures
Katarina Čas Katarina Čas Printskrin: Youtube/Paramount Pictures

Slovenačka glumica Katarina Čas novo je pojačanje glumačke postave druge sezone domaće - regionalne kriminalističke serije "Besa", saopštili su danas producenti.

- Budući da je ulogama u svojoj holivudskoj karijeri već bila na obe strane zakona, ostaje nam da sačekamo premijeru ''Bese 2'' na Superstar TV kanalu i saznamo kom klanu su producenti priklonili lepu plavušu - navodi se u saopštenju produkcije.

Sa snimanja druge sezone serije produkcija “Adrenalin” objavila je fotografiju glumice Katarine Čas u društvu sa glumačkim partnerom Milošem Timotijevićem, a više informacija o njenoj ulozi producenti za sada drže u tajnosti, navodeći da su veoma zadovoljni kako se uklopila u ekipu.

Pored regionalne karijere, između ostalog, Čas je ostvarila ulogu bivše striptizete Šantel u čuvenom filmu "Vuk sa Vol strita" (2013) reditelja Martina Skorsezea, sa Leonardom di Kaprijem, a igrala je i u špijunskoj TV seriji "Stanica Berlin" (2018-2019).

Takođe, bila je deo ekipe srpske serije i filma "Bićemo prvaci sveta " Darka Bajića.

Seriju "Besa" je prema originalnoj ideji Srđana Šapera scenarističcki osmislio britanski autor Toni DŽordan sa timom domaćih scenarista, a igrali su Radivoje Raša Bukvić, Hana Selimović, Arben Barjaktaraj, Miloš Timotijević, Lana Berić, Milan Marić i drugi.

Projekat "Besa" su realizovale kuće Adrenalin i Red planet, uz kompaniju Telekom Srbija, koja je vlasnik kablovskog kanala Superstar TV.

Prva sezona "Bese" od 12 nastavaka emitovana je od septembra 2018, a snimanje drugog serijala od 10 epizoda je počelo u jesen prošle godine u Crnoj Gori, onda je nastala pauza i sada je u toku nastavak produkcije.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA