Bojsi u tiražnom britanskom mediju hvalio Srbiju: "Bilo je to izvanredno iskustvo"

Džon Čalis je naveo da mu je bilo odlično u našoj zemlji, gde je snimao dokumentarac

  • 6
Bojsi, Džon Čalis, John Challis Džon Čalis / Foto: Tanjug/Milica Nikolić
Bojsi, Mućke, Džon Čalis Džon Čalis / Foto: Tanjug/Milica Nikolić

Džon Čalis, legendarni Bojsi iz serije "Mućke", opet je iskoristio priliku da pohvali Srbiju. Naime, on je u intervjuu za tiražni britanski medij "Metro" pričao o svom boravku u našoj zemlji, gde je snimao dokumentarac "Boycie In Belgrade" ("Bojsi u Beogradu").

Čalis je otkrio kako je sve počelo

Sedeo sam i potpisivao nešto kad se iz Srbije pojavila TV ekipa. Rekao sam da se sigurno šale! Ali nisu bili. Znao sam da se "Mućke" dobro kotiraju u tom delu sveta, jer povremeno dobijem honorar od četiri penija i pola penija kada ga je BBC prodao srpskoj TV kompaniji. Rekli su: "Morate doći u našu popularnu emisiju u Beogradu!" I ja sam to učinio i bilo je to izvanredno iskustvo. Zaustavljali su me na ulici.

Moj producent je Crnogorac i rekao je: ‘Zašto ne bismo otišli ​​tamo da snimimo dokumentarac?’ Bilo smo tamo 10 dana i upoznali svakojake ljude - rekao je Bojsi u intervjuu, pa je ispričao gde je sve bio u Beogradu:

- Posetio sam u njihov veliki fudbalski klub Crvena zvezda, upoznao sveštenika hrama Svetog Save i naučio kako da pijem njihovu divnu rakiju. I svi oni apsolutno vole seriju ("Mućke"). Svuda su murali Dejvida Džejsona (Del Boja) i ostalih - rekao je Džon Čalis i nastavio:

- (U Beogradu) sam upoznao tipa koji je imao najveću i najbolju kolekciju starih vozila, a tu je bio i mali žuti trotočkaš koji je transportovan čak iz Engleske. Eto, poziram sa malim žutim kombijem usred Beograda - rekao je Bojsi, koji je naveo da Englezi i Srbiji imao slićan smisao za humor.

- Oni (Srbi) mnogo vole da se šale... - rekao je zvezda "Mućki".

Pogledajte trejler za dokumentarac "Bojsi u Beogradu":

Video: Bojsi iz Mućki za Telegraf otkrio šta bi kupio od Dela - jugoslovenski rizling ili albanski radio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA