≫ 

Tvrdnja Šeron Stoun da je Meril Strip precenjena glumica izazvala buru na Tviteru

- Meril ne bi bila dobra u "Niskim strastima ili u "Kazinu". Ja bih bila bolja. I ja to znam. I ona to zna - rekla je Šeron

  • 5
Meryl Streep Meril Strip, Sharon Stone, Šeron Stoun Meril Strip, Šeron Stoun Foto: Profimedia/Marion Curtis/StarPix for Columbia Pictures/Shutterstock Editorial, Tanjug/AP

Šeron Stoun našla se u centru pažnje nakon što je navela da je Oskarovka Meril Strip kao precenjena (kao glumica). Zvezda filma "Niske strasti" je u razgovoru za Everithing Zoomer tvrdila da ima mnogo glumica koje su  bile poput Meril, ali one nikada nisu postigle slavu ili priznanje koje je (Stripova) imala.

- Viola Dejvis je glumica poput Meril Streep. Ema Tompson. Džudi Dejvis. Olivjia Kolmen. Kejt Vinslet, zaboga. Ali ti kažeš Meril i svi padnu na pod - rekla je Šeron.

Stounova je iznela još jednu stvar.

Mnogo sam bolji negativac od Meril i sigurna sam da bi to (i ona) rekla. Meril ne bi bila dobra u "Niskim strastima ili u "Kazinu". Ja bih bila bolja. I ja to znam. I ona to zna - rekla je Šeron.

Sve ovo izazvalo je polemiku na Tviteru. Neki su hvalili Šeron i njenu karijeru, dok su neki stali uz Stripovu.

- Šeron Stoun je u pravu i ona je to trebalo da kaže. Meril Strip je precenjena - bio je jedan od komentara.

- Postoje glumice koje su potcenjene, a činjenica da je Meril Strip široko i pravedno cenjena nema nikakve veze s tim - bio je komentar u korist Meril Strip.

via GIPHY

Ako pogledamo nagrade, Meril  je neuporedivo uspešnija od Šeron. Meril ima 3 Oskara (za filmove "Krejmer protiv Krejmera" 1979. godine (najbolja sporedna uloga), "Sofijin izbor" 1982. godine (najbolja glavna ženska uloga), "Čelična lejdi" 2012. godine (najbolja glavna ženska uloga) , 9 Zlatnih globusa, 3 Emija i 2 nagrade Screen Guild.

S druge strane, Stounova je osvojila jednog Oskara (za film "Kazino" 1996. godine (najbolja glavna ženska uloga), jedan Zlatni globus, ali i tri Zlatne maline.

Da li se slažete sa Šeron Stoun, ili mislite da Meril Strip nije precenjena glumica?

Video: Šeron Stoun o bivšem dečku koji je izvršio samoubistvo: Bio je komplikovan i ponekad je grešio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bara

    23. jun 2021 | 17:18

    Bravo Seroun imam isto misljenje . Meril glumi istonu svim ulogama ,ima stoun face jedino se uloge menjaju a ave ostalo ostaje isto

  • Petar

    23. jun 2021 | 19:35

    Meril je karakterna glumica koja može da glumi sve što hoće, od komedije, preko mjuzikla, do drame, akcije ili trilera. Šeron je mogla da glumi samo vamp ženu lakog morala, i to je to. Sad je matora za tako nešto, pa može da priča da je "grožđe kiselo" jer ne može da ga dohvati. A "Niske strasti" su precenjen film.

  • Bojana

    24. jun 2021 | 07:16

    Meril Strip i Šeron Stoun , dva razlićita tipa glume. Svakoj od njih dve leži žanr koji glume.Tako da nema smisla i potrebe upoređivati. Obe su dobre u svom poslu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA