≫ 

Tviter se uzburkao zbog serije "Black Mirror": Da li je ova epizoda bila o Britni Spirs?

Između Ešli, koju igra Majli Sajrus, i Britni fanovi su našli brojne paralele

  • 1
Ešli O, Black Mirror, Majli Sajrus "Black Mirror", Majli Sajrus / Printskrin: YT/Netflix

Nakon potresnog svedočenja Britni Spirs mnogi gledaoci su uvereni da je jedna epizoda popularne serije "Black Mirror" posvećena upravo njoj.

Reč je o epizodi iz pete sezone serije, naziva "Rachel, Jack and Ashley Too". Majli Sajrus u epizodi glumi pop zvezdu Ešli O koju ograničava njen menadžerski tim, odnosno njena tetka Ketrin kontroliše sve aspekte života.

Ešli je u seriji primorana da nasutpa iako je to ne usrećuje, a njena menadžerka je tera i da uzima lekove. Takođe, Ešli je sve vreme pod nadzorom drugih. Kad se pobuni, Ketrin je drogira, zbog čega pevačica završava u komi, a njen tim i dalje pokušava da zaradi na njenom liku tako što koristi njene moždane stanice za novi album, a pretvore je i u hologram.

U Ešlinom spasavanju učestvuju - fanovi.

Podseća li vas ova priča na nešto? Da, podseća i ekipu na Twitteru.

- Ljudi, pa ona epizoda "Black Mirrora" je bila o Britni Spirs - pišu sad masovno tviteraši, prenosi Index.

Podsećamo, Britni je poslednjih 13 godina pod konzervatorskim nadzorom, što je sprečava u donošenju glavnih odluka u vlastitom životu (i ličnom, i finansijskom).

- Tako sam besna da ne mogu da spavam i depresivna sam. Želim da se moj glas čuje... Želim promene i želim promene prema napred. Zaslužujem promene - kazala je pevačica na sudu. Spirs je jasno dala do znanja da želi da starateljstvo nad njom prestane.

- Samo želim svoj život natrag, prošlo je 13 godina i dosta je. Dosta je i uopšte nema smisla... Gotova sam. Želim da tužim svoju porodicu, da budem potpuno iskrena - kazala je.

Nakon svedočenja obratila se i fanovima.

- Skrećem pažnju na ovo jer ne želim da ljudi misle da je moj život savršen jer to definitivno nije. I ako ste pročitali bilo šta o meni u vestima ove nedelje... Očito sada stvarno znate da nije savršen. Izvinjavam se što sam se pretvarala da sam dobro protekle dve godine. Učinila sam to zbog svog ponosa i bilo mi je neugodno da podelim šta mi se događa. Ali iskreno, ko ionako ne želi da ima zabavan Instagram? Verovali ili ne, pretvaranje da sam dobro zapravo je pomoglo - rekla je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sad

    28. jun 2021 | 15:02

    Ukucajte na guglu Monarh proekat i sve će biti mnogo jasnije što se Britni tiče

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA