≫ 

Najava za 4. sezonu hit serije "Yellowstone": Osveta će biti vredna čekanja

Osedlajte konje!

  • 0
Yellowstone "Yellowstone" / Foto: Paramount

Fanovi popularne serije "Jeloustoun" ("Yellowstone") dosad su navikli im svako leto provode sa porodicom Daton, ali ovaj put će morati da po strani ostav svoje nade. Četvrta sezona stiže tek na jesen, i iako iz produkcije još uvek nisu dali tačan datum, kako piše Deadline, "merka se" početak novembra kada se obično i emituju najbolje serije.

Podsetimo, poslednja epizoda ostavila nas je u ogromnoj nedoumici. Životi Bet, Kejsija i Džona visili su o koncu, a samo smo za glavu porodice još videli da daje neke znake života. Najava četvrte sezone fanovima nije dala odgovor na pitanja o njihovoj sudbini, kao ni na to ko je naručilac ubistava, ali jeste obećala da će "osveta biti vredna čekanja".

Ono što se zna jeste da će se u četvrtom serijalu pojaviti čitav niz likova. Džeki Viver igraće Karolajn Vorner, direktorku "Market Equities" koja će pokušati da sruši tvrđavu koju je Džon Daton (Kevin Kostner) sagradio na svom prostranom imanju u Montani. Svi koji su gledali Viver u filmu "Životinjsko kraljevstvo" znaju koliko ovo može da bude krvava borba.

Ekipi se pridružuje i Pajper Perabo ("Ukleta kuća na brdu" i "Ukleto Blaj imanje") kao jedna od demonstranata iz Portlanda koja se protivi tome da država iz budžeta finansira posebnu policijsku snagu, da štiti farme na kojima se ubijaju životinje.

Ketrin Keli ("Nešvil") glumi veterinarku koja ulazi u vezu sa jednim od kauboja, dok Fin Litl igra Kartera, dečaka koji sve podseća na Ripa. Dok su Perabo i Keli gostujući likovi, Litl postaje stalni deo tima. Takođe je tu poziciju dobio i Vil Paton koga smo u prošloj sezoni upoznali kao biološkog oca Džejmija Datona, čoveka koji je ubio svoju ženu, a onda svom sinu poručio da je najbolji način da preuzme kontrolu nad rančom - da ubije kralja.

Deadline takođe saznaje da će prikvel ove serije, "1883", koji opisuje borbu porodice Daton da se izdigne iz siromaštva i pronađe u Montani "obećanu zemlju", početi da se producira ovog leta u Teksasu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA