≫ 

Nekad neuspeh i nije tako loš: Marku Hamilu doneo je ulogu Luka Skajvokera

Glumac je otkrio ono što mnogi nisu znali

  • 0
Mark Hamil Luk Skajvoker Mark Hamil kao Luk Skajvoker u serijalu filmova "Ratovi zvezda" Printskrin: Youtube/Marcelo Zuniga

Mark Hamil je jedno od zaštitnih lica franšize "Ratovi zvezda", a kao što je poznato, u ovom serijalu je glumio Luka Skajvokera. Moglo je lako da se desi da američki glumac ne igra legendarnog džedaja, samo da je jedna stvar bila drugačija.

O čemu se radi, otkrio je sam Mark Hamil. Naime, on je pre "Ratova zvezda" glumio u seriji "The Texas Wheelers", u kojem je glumio lik Dobija Vilera. Ovo ostvarenje se inače emitovalo u periodu od 1974. do 1975. godine. Da je kojim slučajem "The Texas Wheelers" imala novih sezona, Mark Hamil bi, prema njegovom priznanju, propustio ulogu Luka Skajkovera, što je napisao i na Tviteru.

- Da je serija "The Texas Wheelers" imala rejting i obnovljena za drugu sezonu, ne bih bio dostupan za Luka - napisao je Hamil.

Na kraju, prihvatio je ulogu Luka Skajvokera, prvo u ostvarenju "Ratovi zvezda: Epizoda 4 - Nova nada" 1977. godine, a kasnije i ostalim nastavcima.

Video: Ovo je poslastica za sve štrebere: X-wing od Lego kocki

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA