Zavirite na snimanje druge sezone "Klana": Biće novih likova, zna se i kada će biti nastavak serije

- Malo će poslovi biti ozbiljniji - rekao glumac je Aleksandar Dimitrijević, koji igra lik Šoka

  • 3
snimanje serije Klan Produkcijska kuca Firefly snima drugu sezonu serije "Klan" Foto: ATA Images

Kao što je poznato, hit serija "Klan", nakon uspešne prve sezone, dobiće i svoj nastavak. Naime, već je počelo da se radi na drugoj sezoni, a vi možete da pogledate kako je bilo na snimanju.

Kao što je ranije najavljeno, serija "Klan" u nastavku donosi uzbudljive priče koja će pratiti dalji uspon mafijaškog klana na čijem su čelu Šok i Paša.

U novim epizodama, oni napreduju u kriminalnoj hijerarhiji i uspostavljaju novi poslovni model - otmice bogataša, što im predstavlja novi izvor zarade.

Motivisani novcem i prestižom, Šok i Paša postepeno usavršavaju svoj novi "poslovni model" u čemu im pomažu saučesnici iz policije, zdravstva, kao i namerni i slučajni jataci, i članovi njihovih porodica.

Ono što je poznato jeste da će druga sezona imati 8 epizoda, a biće emitovana početkom ili sredinom naredne godine. 

Neke detalje je otkrio glumac Aleksandar Dimitrijević, koji igra lik Šoka. On se osvrnuo na postojeće likove u ovom ostvarenju, ali i da će biti i novih

- Ti likovi su bogatiji mnogo i šira je lepeza događaja, emocija, stvari koje se dešavaju ljudima... Naravno, ima i novih likova. Malo će poslovi biti ozbiljniji - rekao je Dimitrijević gostujući na televiziji K1

Video: Počinje snimanje nastavka serije Klan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA