≫ 

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković otkrili kada počinje snimanje druge sezone "Tajna vinove loze"

Oni su sinoć prisustvovali trećoj večeri Banja Luka Festa

  • 0
Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović / Foto: Aleksandar Čavić

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, jedne od naših najvećih glumačkih zvezda, pojavili su se sinoć na crvenom tepihu treće večeri Banja Luka Festa.

Iako se ne mogu videti zajedno na događajima, glumački par je ipak odabrao da se pojavi na jednom od najznačajnih muzičkih festivala u regionu.

- Srećna sam što sam deo priče Banja Luka Festa. Čestitam organizatorima na svemu što su nam do sada priredili, upućena sam u nastanak festivala i ceo proces. Ovakva manifestacija nam je nedostajala, jedva čekam da slušam koncerte! - odlično raspoložena zaključila je Sloboda Mićalović, sa čim se saglasio i Vojin.

Na konstataciju da se u retkim prilikama mogu videti zajedno na javnim događajima, i sami su kazali da je tako, te da zbog prirode posla mnogo vremena provode odvojeno. Ipak, zajedno će se uskoro naći ispred kamera.

- U avgustu počinjemo sa snimanjem druge sezone serije "Tajna vinove loze". Neki drugi će početi i ranije, ali mi na red stižemo u avgustu. Onda počinjemo sa snimanjem nastavaka drugih serija na kojima smo radili. Sve što je bilo dobro i uspešno, dobija sledeći serijal - rekao je Vojin, mada nije precizirao da li pod tim misli i na "Kalkanske krugove".

Sloboda Mićalović inače trenutno snima film Zorana Šijana "Budi Bog s nama", ostvarenje koje nas vraća u Beograd 1920-ih, vreme džeza, regetajma, filma i automobilizma. Glavnu ulogu u ovom filmu o Bošku Tokinu tumače Miloš Biković.

Podsetimo, Banjalučani i posetioci festivala iz celog regiona sinoć su mogli uživaju u koncertu Amire Medunjanin, koji je rasprodat u rekordnom roku.

Na otvorenoj bini na tvrđavi Kastel danas, 9. jula, nastupiće portugalska fado diva Mariza, dok je zatvaranje festivala, koji nosi slogan "Mesto dobrih susreta", rezervisano za koncert Radeta Šerbedžije.

Sve informacije o ulaznicama za zatvaranje festivala možete pronaći na linku - https://www.instagram.com/banjaluka.fest/

Video: Kakav glas i emocija! Sloboda Mićalović na proslavi zapevala Ciganine ti što sviraš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA