≫ 

Ekskluzivne fotografije Bera Grilsa sa Stare planine: "Želeo bih da snimim emisiju sa Đokovićem"

Avanturista i autor emisije "U divljini sa Berom Grilsom" boravio je nekoliko dana u Srbiji

  • 5
Ber Grils, Goran Karadžić Foto: Privatna arhiva

Svetski poznat avanturista Ber Grils boravio je u Srbiji, i to na Staroj planini nekoliko dana, gde je snimao svoju popularnu emisiju "U divljini sa Berom Grilsom", a Telegraf.rs vam donosi ekskluzivne fotografije njegovog boravka u našoj zemlji.

Bivši pripadnik SAS jedinice, pisac i televizijski voditelj završio je danas sa svojim delom snimanja, a njegova ekipa i dalje je u Srbiji.

Kako za Telegraf.rs otkriva Goran Karadžić, direktor JP Stara Planina - SP RESORT, u snimanju emisije uključena je naša helikopterska jedinica MUP-a.

- Snimio je svoj deo za emisiju i odleteo danas. Rekao nam je da je Stara Planina jako zanimljiva zbog njene raznovrsnosti. Ovo je velika stvar za Srbiju i Staru Planinu - rekao je Karadžić.

On dodaje da je najveća želja Grilsu da snimi emisiju sa našim teniserom Novakom Đokovićem, što je u više navrata i spominjao.

- Prirodne lepote vaše zemlje su spektakularne. Obično kada biramo lokacije za snimanje odlučujemo se za one koje mogu da nam ponude raznolikost, a Srbija nudi pun paket, planine, reke, šume, bogatu prirodu i neverovatnu divljinu. Još kad bi Novak Đoković, koga mnogo cenim i čiji sam veliki obožavalac, pristao da mi bude gost u nekoj od narednih sezona, sasvim sigurno bismo došli da snimamo u Srbiji - rekao je Ber Grils u intervjuu za Nedeljnik, još početkom 2020. godine.

Video: Od pogleda s njih svi se zaljube u Srbiju: Ovo su najlepši vidikovci naše zemlje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    11. jul 2021 | 21:16

    To Gorane Srbine! Da se zna da se kod nas ne dizu dva prsta! Ziv bio! 🇷🇸

  • Saša

    12. jul 2021 | 07:19

    Ma trebalo je da se upozna sa Memedovićem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA