Stigao prvi tizer za 2. sezonu serije "Veštac": Ona uopšte ne liči na sebe

Osim druge sezone ove serije, viđen je i prvi trejler za anime film "The Witcher: Nightmare of the Wolf"

  • 0
VEŠTAC, The witcher "Veštac" / Foto: Promo/Netflix

Ono što su mnogi dugo čekali konačno je stiglo – prvi tizer za drugu sezonu popularne serije "The Witcher" ("Veštac"). Netflix je održao svoj prvi WitcherCon i tamo predstavio mnoge novosti u vezi sa ovom franšizom, a ovaj tizer je privukao dosta pažnje.

U drugoj sezoni, Geralt vodi Sirilu u Kaer Morhen, svoj dom iz detinjstva, uveren da je Jenefer izgubila život u bici kod Sodena. Dok se razne rase bave za prevlast na kontinentu, Geralt mora da zaštiti Ciri od nečeg još opasnijeg – moći koju ona čuva u sebi.

Ono što su mnogi primetili jeste da Freja Alen, glumica koja igra Sirilu, izgleda toliko drugačije u odnosu na prvu sezonu. Toliko da su se mnogi zapitali da li je posredi ista glumica. Istina je da je prvu sezonu Freja snimala kada joj je bilo 17, dok je pred kamere druge ušla sa punih 20 godina. Bila je tinejdžerka, a sada je mlada žena, te otuda njena upadljiva promena.

Pored dosadašnjih glavnih uloga koje tumače Henri Kavil, Freja Alan, Anja Čalotra, Majana Bering i Džoi Bejti, novi likovi će biti Kristofer Hivju, Kim Bodnia, Pol Bulion, Jasen Anur, Agnes Bjorn, Bazil Ejdenbenc, Aiša Fabien Ros, Mesia Simson i drugi. Premijera nove sezone očekuje nas na ovom striming servisu 17. decembra.

Osim druge sezone ove serije, viđen je i prvi trejler za anime film "The Witcher: Nightmare of the Wolf". U pitanju je animirano ostvarenje smešteno u isti univerzum, koje prati Geraltovog mentora Vesemira. Otkrićemo kako su tekle njegove prve godine u ulozi vešca i kako se nosio sa izazovom misterioznog Deglana.

Vesemira bi trebalo da vidimo i u gorepomenutoj drugoj sezoni igrane serije, tako da ćemo ga videti i kao nešto mlađeg, i kao iskusnijevog Geraltovog mentora. Na animiranom filmu radili su originalni izvršni producenti igrane serije, a premijera nas očekuje već 23. avgusta na Netfliksu.

(Telegraf.rs/Coming Soon)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA