≫ 

Ko čeka, dočeka: Kortni Koks je posle tri decenije konačno dobila priznanje za "Prijatelje"

- Jesam li jedina koja nije nominovana? To boli...

  • 0
Čendler, Prijatelji, Friends Printskrin: Youtube/HBO Max

Trebalo joj je tri decenije, ali Kortni Koks je konačno dobila Emi nominaciju za "Prijatelje".

HBO specijal "Prijatelji: Ponovo zajedno" zaradio je nekoliko predloga u TV kategoriji, a kako je Koks bila jedna od izvršnih producenata u originalnoj seriji, uz Maru Kofman i Dejvida Krejn i ostale glavne glumce.

Ovaj NBC-jev sitkom je tokom cele decenije svog emitovanja zaradio ček 62 emi nominacije. Pet od njih bilo je za Dženifer Aniston u kategoriji "sporedna glumica", da bi potom napredovala u "glavnu glumicu" i (uz nominacije 2002. i 2004. godine) nagradu odnela 2002. godine.

Kudrou je dobila čak šest nominacija, dok je Met LeBlank čak tri put slavio u kategoriji "glavni glumac". Peri je pokupio Emija 2002, a Švimer je nominovan 1995. .

Jedino je Kortnina interpretacija Monike Geler prošla nezapažano od Televizijske akademije. Ovo je njena prva nominacija za Emi. Lepa brineta prošlog meseca je rekla kako je "bila srećna zbog svih svojih kolega, ali je takođe osećala da je izostavljena"...

- Jesam li jedina koja nije nominovana? To boli... - rekla je ona.

Sada, barem, može da slavi...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA