≫ 

Snežana Savić o Jovanki Broz: "Razdvojili su je od Tita, jer se previše mešala u politiku"

Glumica igra nekadašnju prvu damu Jugoslavije u ostvarenju "Jovanka Broz i tajne službe"

  • 14
Snežana Savić kao Jovanka Broz Snežana Savić kao Jovanka Broz Printskrin: RTS

Glumicu Snežanu Savić gledaćemo u ostvarenju "Jovanka Broz i tajne službe" u kojem glumi Jovanku Broz. U razgovoru za "Super TV", ona je govorila o svojoj ulozi, ali i o nekadašnjoj prvoj dami Jugoslavije.

- Milica Tomašević igra Jovanku do nekih 60 godina života, hajde da kažemo do pred rastanak sa Titom. Nakon toga sam ja zadužena za ulogu Jovanke. Igram je zapravo kada je ona odvojena od Tita, kada odlazi u izolaciju i kada se retko sreću. Bilo je nekoliko scena kada je došlo do susreta, ali Jovankina verzija priče je da su uspeli da ga odvoje od nje, jer je ona navodno volela vlast i želela da preuzme tron - rekla je glumica i dodala:

- I na kraju su Tita uspeli da odvoje od Jovanke, jer se ona previše mešala u sve, postavljala razne uslove. Mnogi tvrde da je to Titu na neki način zasmetalo. To je moja lična opservacija. A možda i vreme čini svoje, možda mu je samo dosadila. Žena koja ga stalno pritiska. Bili su ubeđeni da ona škodi njegovom zdravlju i da on treba da bude sam. Razdvojili su je od Tita jer se previše mešala u politiku - rekla je Snežana Savić.

Video: Goran Bogdan: Močvara u drugoj sezoni ide dublje u likove

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pero

    16. jul 2021 | 17:54

    Koga briga vise za copavog zagorca koji nas Srbe zavi u crno.Najgori su bili i ostali komunisti iz Srbije

  • 🤡

    16. jul 2021 | 17:43

    Da je tako bilo kako neki nagadjaju, onda bi se i rastalu sudski a nisu, Tito nije zeleo razvod, zasto je Tito otisao na OP u Ljubljanu a VMA, je imao super doktore. Krije se tu dosta toga, mozda istina prava izadje u javnost.

  • Mirko

    16. jul 2021 | 17:48

    Najlepsa zena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA