Trk u bioskop, jer stiže najveći hit leta: "Odred otpisanih: Nova misija" od danas na velikom platnu

Super-negativci ponovo se sastaju kako bi spasili svet, samo jedan pogrešan korak – i mrtvi su (bilo od ruke svojih saradnika ili protivnika)

  • 5
Odred otpisanih, The Suicide Squad Foto: Promo

Najiščekivaniji film leta je stigao! 05. avgusta startuje "Odred otpisanih: Nova misija".

Nakon 5 godina, svi ljubitelji DC Komiksa imaće priliku da uživaju u toliko priželjkivanom nastavku kultnog filma i pridruže se antiherojima u Novoj misiji! I ovoga puta Džejms Gan je bio na visini zadatka i mogli bismo pre reći doveo elitni, a ne otpisani odred glumačke ekipe.

Margo Robi, koja je već zadobila sve kritike i simpatije za svoju ulogu u prvom delu, zaigraće i ovoga puta, a društvo će joj praviti Idris Elba, Džon Sina, Piter Kapaldi, Oskarovka Vajola Dejvis, a posebno iznenađenje jeste i Silvester Stalone koji će nivo akcije podići na sasvim novi nivo.

odred otpisanih Foto: Jessica Miglio

Ekipa supernegativaca ovoga puta pristupa tajnoj i nadasve mračnoj misiji na udaljeno i neprijateljsko ostrvo Korto Malteze. Samo jedan pogrešan korak – i mrtvi su (bilo od ruke svojih saradnika ili protivnika). Spremni su na sve rizike kako bi osvojili slobodu i zauvek napustili pakao – Bel Rejv, zatvor poznat po najvišoj stopi smrtnosti u SAD-u. Da bi u tome uspeli, moraće da unište zatvor u koji su bili dovođeni politički zatvorenici, kao i laboratoriju u kojoj su vršeni eksperimenti u doba nacista. Ovakav cilj svakako da dodaje na dramatičnosti čitave priče.

James Gunn je najviše nadahnuća za ovaj film dobio od legendarnog pisca stripova Džona Ostrandera i to njegove verzije "Odreda otpisanih" iz 1980. godine.

Ne bismo pogrešili kada bismo rekli da je ovo jedan od najambicioznijih projekata Warner Bros Pictures-a, koji odiše akcijom, ali i dobrim humorom.

"Odred otpisanih: Nova misija" u distribuciji Blitza pogledajte premijerno već danas u najprestižnijim formatima, a ulaznice kupite online ili na blagajnama bioskopa.

Usuđujete se da i vi učestvujete u ovoj misiji?

Pogledajte trejler i procenite sami:

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    5. avgust 2021 | 10:31

    Straaava, danas bioskop

  • Kucni bioskop

    5. avgust 2021 | 21:11

    Jes' pa da okacim vajrus, skinite cene ulaznica na 200 dinara ( primereno gradjaninu Serbistana i njegovom standardu ), pa da razmislimo... Do tad, ziveli torenti! P.S. Jedan nacho cips u nekoj plastici malenoj, sa dve splacinice za umakanje 500 dindzi 'eeeej bre, nije ti ovo L.A.

  • .

    5. avgust 2021 | 10:42

    Aaaaa Partizan danas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA