Oskarovka Kejt Hadson stigla u Beograd: Uslikana u jednoj prodavnici

Nakon Danijela Krejga, i ona snima u našoj zemlji

  • 1
Kate Hudson Kejt Hadson / Foto: Profimedia

Holivudska glumica Kejt Hadson viđena je u jednom lokalu u centru Beograda. Pod maskom je na brzinu želela da obavi kupovinu, ali su je vešte radnice lokala prepoznale i zaustavile za jedno zajedničko slikanje.

Kejt verovatno boravi u Beogradu jer, baš kao i njen kolega Danijel Krejg, snima film "Nož u leđa 2" u našem glavnom gradu.

Hadoson se pridružila ekipi koju predvodi Danijel Krejg, a zasada je čine Lesli Odom Džunior, Katrin Han, Džanel Mone, Dejv Botista i Edvard Norton.

Detalji zapleta čuvaju se kao malo vode na dlanu, ali ono što je poznato jeste da bi snimanje trebalo da počne 28. juna u Grčkoj, odakle će se dalje nastaviti u Kanadi i Sjedinjenim državama. Kako je Telegraf.rs ranije pisao, ekipa filma je nedavno boravila u Beogradu i izviđala lokacije po glavnom gradu Srbije.

Podsetimo, drugi i treći nastavak priče o ekcentričnom detektivu Benoa Blanku napisaće i režirati Rajan Džonson, koji je već snimao u Beogradu, i to film "Braća Blum" (The Brothers Bloom).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA