≫ 

Ovo su novi likovi u seriji "Tajne vinove loze": Poznat i broj novih epizoda

Nove epizode serije "Tajne vinove loze" vode gledaoce kroz početak zajedničkog života Vuka i Vere

  • 6
Nikola Kojo Dragana Mićalović Nataša Janjić Foto: ATA Images, Instagram/nanulananula
Nikola Kojo Dragana Mićalović Nataša Janjić Dragana Mićalović, Nikola Kojo, Nataša Janjić Foto: ATA Images, Instagram/nanulananula

U novim nastavcima serije "Tajne vinove loze", čije snimanje je upravo počelo, glumačkoj ekipi su se pridružili Nikola Kojo, Dragana Mićalović, Nataša Janjić i drugi, saopštili su danas producenti.

- Druga polusezona sastojaće se od 36 jednosatnih epizoda, a priča se nastavlja tamo gde je stala na kraju prve polusezone - kaže se u saopštenju Telekom Srbija i Metro prodakšns.

Nove epizode serije "Tajne vinove loze" vode gledaoce kroz početak zajedničkog života Vuka i Vere, koje igraju Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović, a pojavljuje se "nova moćna i misteriozna figura Kosta, kontroverzni biznismen".

U seriji igraju i Marko Vasiljević,Vanja Nenadić, Milica Zarić i drugi.

- Da li će opstati ljubav za koju su se teškom mukom izborili? Da li će Verina vinarija Smiljanić, uprkos izgorelom vinogradu, uspeti da sprovede berbu na vreme i isporuči ogromnu količinu prvoklasnog vina ''Teodora'' Francuzima? Da li će Vuk uspeti da raskrsti sa prošlošću? Ovo su samo neka od brojnih pitanja na koja će nova polusezona odgovoriti - navode producenti.

Serija je nastala po ideji Dejana Karaklajića i motivima Mirjane Bobić Mojsilović. Njeni glavni pisci su Iva Mitrović i Marko Popović, dok su reditelji Ana Maria Rosi, Gorčin Stojanović, Karaklajić i Marko Glušić.

Producenti nisu naveli kad će početi emitovanje novih nastavaka na kanalu Superstar.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA