≫ 

Naljutila Ruse, a nasmejala svet: Vraća se serija "Great", Katarina spremna na krvavi rat (TREJLER)

Hazaaaaa

  • 1
The Great Velika El Fening Vreme je za caricu / Printskrin: YT/Hulu

Hazaaa, trejler za 2. sezonu komedije "Velika" (The Great) konačno je tu, a sa njima i likovi koji su publici širom sveta svojom ciničnom predstavom istorije ublažili prve dane pandemije.

Sudeći po ovoj najavi Huluove "antiistorijske" serije, Katarina Velika (El Fening) vodi krvavi rat protiv svog muža, cara Petra Trećeg (Nikolas Hoult)... Ali dok mu ona ponosno saopštava da pobeđuje, Petar joj s uzbuđenjem odgovara: "Volim što to misliš". Haza? Neupitna hemija između dvoje carskih supružnika, koji nikada nisu sigurni da li su ljuti neprijatelji, saveznici ili ljubavnici, donosi posebnu dinamiku celoj priči.

Nova sezona pratiće Katarinu na putu da konačno preuzme tron ruskog carstva i oslobodi zemlju od terora i svog muža, i ukorenjenih institucija. U tome joj se (pretpostavljamo) pridružuje i njena majka Johana, glamurozna bogatašica iz Nemačke, koju će igrati Džulijen Anderson.

I baš kao u stilu prve sezone, sve će ovo sa pravim istorijskim ličnostima imati veoma malo veze, jer kako sami autori kažu, ova priča je "samo povremeno tačna".

Svih 10 epizoda emitovaće se 19. novembra na Hulu kanalu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA