≫ 

Saga o srpskoj porodici u 19. veku: Ovako je izgledalo prvih 10 dana snimanja "Nečiste krvi"

Film stiže krajem avgusta u bioskope širom zemlje

  • 0
Nečista krv Jedanaesti dan snimanja filma "Nečista krv - Greh predaka" / Foto: This and That produkcija

Nakon uspešne festivalske premijere na Festivalu evropskog filma Palić, beogradska publika imaće priliku da film "Nečista krv - Greh predaka" pogleda 24. avgust u Kombank dvorani i dvorani Cineplexx Galerija Belgrade, Bioskopska distribucija u Srbiji i celoj Evropi počinje istovremeno, 26. avgusta, i sa velikim iščekivanjem bioskopske publike otvara jesenju sezonu bioskopa.

Podsetimo, u ovom filmu Milutina Petrovića Dragan Bjelogrlić tumači glavni lik, hadži-Trifuna, uglednog srpskog trgovca, koji pokušava da očuva mir sa turskim vlastima, ali i održi svoj ugled i uticaj u Vranju, važnoj turskoj varošici u blizini granice sa oslobođenom Srbijom.  Dok Trifun priprema dva sina da ga naslede na poziciji vođe među srpskim narodom, muke mu stvaraju ne samo moćni turski begovi nego i sama njegova porodica. Trifun donosi niz teških odluka koje će kasnije uticati na njegove potomke, junake iz romana „Nečista krv”.

Njegove sinove igraju Marko Grabež (Mita) i Nedim Nezirović (Jovča), a Feđa Štukan njegovog prijatelja Kolja, čija će naplata duga pokrenuti čitav niz tragičnih situacija u Trifunovoj porodici. 

Kako je izgledalo prvih 10 dana snimanja filma pogledajte u galeriji koju Telegraf.rs ekskluzivno objavljuje. 

Video: Milutin Petrović o filmu Nečista krv - greh predaka: Istoriju našeg naroda izneli su pismeni ljudi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA