"Kata je primer žene koja je umela da ćuti...": Nela Mihajlović o svom liku u "Nečistoj krvi"

- Ona u tom trenutku kada se sam film i dešava u toj kući, ima određeni uticaj ali samo donekle na muža, da može da mu kaže svoje mišljenje - rekla je glumica

  • 8
Nela Mihajlović kao Kata u filmu Nela Mihajlović kao Kata u filmu "Nečista krv - greh predaka" Printskrin: Youtube/This and That Productions

Premijera filma "Nečista krv - greh predaka" očekuje nas 24. avgusta, a u ovom ostvarenju glumi Nela Mihajlović, i to lik Kate. Poznata glumica je govorila o svojoj ulozi i detaljno je opisala.

- Kata je primer žene koja je. očigledno najbolje umela da ćuti, da trpi, da zažmuri, da okrene glavu kad treba, da podnese sva poniženja. I kad je sve to podnela i izdržala, onda je došla na pijedestal, navodno gazdarica kuće, zapravo žene, majke, koja jeste postala neka vrsta stuba iz senke, a to jeste postala jer je dokazala da može sve da izdrži - rekla je Nela Mihajlović i dodala:

- Ona u tom trenutku kada se sam film i dešava u toj kući, ima određeni uticaj ali samo donekle na muža, da može da mu kaže svoje mišljenje. Da može da mu se nasamo u sobi suprostavi i koliko god on će na kraju odlučiti, mislim da je njihov odnos u tom trenutku, on nju ipak čuje - rekla je Nela Mihajlović.

U filmu "Nečista krv - greh predaka", u režiji Milutina Petrovića, još igraju Dragan Bjelogrlić, Anđela Jovanović, Katarina Radivojević, Feđa Štukan, Nela Mihailović, Dejan Bućin, Marko Grabež, Tim Sejfi, Nedim Nezirović, Milica Gojković, Teodora Dragićević, Vaja Dujović, Nikola Vujović, Aleksandar Ristoski, Marko Todorović...

Kako je najavljeno, ovo ostvarenje će se nakon premijere biti emitovano u bioskopima od 26. avgusta.

Pogledajte šta je Nela Mihajlović rekla o ulozi Kate:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tara

    11. avgust 2021 | 12:29

    Nela Mihailovic je izuzetna glumica, Bjela dobar za ovu priču, Katarina uigrana. Videćemo kad vas odgledamo na filmu.

  • 👏👏👏

    11. avgust 2021 | 12:27

    Mi ostali čekamo da film, zaigra u bioskopu. Zanimljiva tematika. Nisam fan Katarine ali bice to dobro. Nela je fenomenalna glumica.

  • Ниш

    11. avgust 2021 | 11:04

    Ооо, па и нас ће те обрадовати исто. Чекамо на филм.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA