Naša sudbina je u njihovim šapama: "Patrolne šape-film" stiže u naše bioskope

Patrolne šape su u akciji

  • 1
patrolne šape Foto: Promo

Animirana avantura "PATROLNE ŠAPE – FILM" stiže pretpremijerno u odabrane bioskope od 15. avgusta.

Potpuno nova filmska priča o presimpatičnim i omiljenim herojskim kucama, sinhronizovana na srpski jezik, čeka vas u vašem omiljenom bioskopu.

Ovo je idealan film za prvi odlazak u bioskop pa ukoliko se vaša deca nisu još uvek srela sa velikim platnom i ostalim čarima koje sa sobom nosi gledanje filmova u bioskopu, sada je pravi trenutak da im organizujete nezaboravan provod i uvedete ih u jedan potpuno novi, prelepi svet.

patrolne šape Photo Credit: Courtesy of Spin M

PATROLNE ŠAPE su u akciji! Kada njihov najveći rival, Hamdinger, postane gradonačelnik obližnjeg Grada pustolovina i počne da ga pustoši, Rajder i ostale omiljene herojske kuce kreću se najvećom brzinom kako bi se suočili sa izazovom koji je pred njima.

Iako se jedna od kuca mora pomiriti sa svojom prošlošću u Gradu pustolovina, tim pronalazi pomoć novog saveznika, pametne jazavičarke Liberti. Zajedno, naoružani novim uzbudljivim uređajima i opremom, PATROLNE ŠAPE se bore da spasu stanovnike Grada pustolovina! Originalnoj glumačkoj ekipi na velikom plantu pridružuju se novi glasovi Ijan Armitidž, Marsaj Martin, Jara Šahidi, Kim Kardašijan Vest, Randal Park, Deks Šepard, Tajler Peri, Džimi Kimel i Vil Brisbin.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA