Ilajdža Vud reagovao na vest da se snimanje "Gospodara prstenova" premešta u Veliku Britaniju

Glumac nije zadovoljan

  • 0
Gospodar prstenova druzina prstena Ilajdža Vud kao Frodo Bagins u filmskom serijalu "Gospodar prstenova" Printskrin: YT/EgalmothOfGondolin01

Ilajdža Vud, koji je u filmskom serijalu ("Gospodar prstanova") glumio Froda Baginsa, reagovao je na vest da predstojeća televizijska serija "Gospodar prstanova", koju pravi kompanija Amazon, seli svoju produkciju sa Novog Zelanda u Veliku Britaniju.

Dok se prva sezona snimala na lokaciji na Novom Zelandu, druga sezona, za koju se očekuje da će se emitovati 2022. godine, snimaće se na lokaciji u Velikoj Britaniji, pišu strani mediji.

Obožavatelji su razočarano reagovali na ovu vest. Mnogi se plaše da će to dovesti do prevelikog oslanjanja na specijalne efekte.

Ilajdža Vud oglasio se ovim povodom na Tviteru, pri čemu je podelio vest sa emotikonom dlana, naizgled izražavajući svoje razočarenje.

Prema Amazonu, ovaj potez "usklađen je sa strategijom studija da proširi svoj proizvodni trag i uloži u studijski prostor širom Velike Britanije, pri čemu mnoge serije i filmovi Amazon Studios-a već nazivaju Veliku Britaniju domom".

U međuvremenu, BBC izveštava da je vlada Novog Zelanda "razočarana" odlukom. Ministar ekonomskog razvoja Stjuart Neš rekao je da je filmska industrija u zemlji "neverovatno konkurentna i visoko mobilna".

Postprodukcija prve sezone "Gospodar prstenova" će se nastaviti na Novom Zelandu do juna 2022. Premijera će biti premijerno prikazana na platformi Prime Video nekoliko meseci kasnije, 2. septembra. Zvanična prva slika i datum objavljivanja emisije otkriveni su ranije ovog meseca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA