"Patrolne šape" su u akciji!

Kada njihov najveći rival, Hamdinger, postane gradonačelnik obližnjeg Grada pustolovina i počne da ga pustoši, Rajder i ostale omiljene herojske kuce kreću se najvećom brzinom kako bi se suočili sa izazovom koji je pred njima.

  • 0
patrolne šape Photo Credit: Courtesy of Spin M

Veliko nam je zadovoljstvo da podelimo sa vama delić atmosfere sa održane svečane premijere filma PATROLNE ŠAPE – FILM u bioskopu Cineplex Big Beograd u Big Fashion Shopping Centru.

Premijeri su prisustvovali glumci koji su podarili glasove glavnim likovima iz filma Anja Orelj, Marija Stokić, Jovana Cavnić, Marija Ognjenović, Milan Tubić, Milan Antonić, Marko Marković, Miloš Dašić, Milena Moravčević, Nemanja Živković, Nikola Todorović i Anastasija Vidaković.

Brojne poznate ličnosti su takođe došli da sa svojim mališanima među prvima pogledaju na velikom platnu novu avanturu herojskih kuca koje svi obožavaju.

U holu bioskopa Cineplexx Big Beograd organizovane su kreativne radionice i face painting, u kojima su najmlađi gosti uživali.

Deca nisu krila uzbuđenje pred početak projekcije, većina je došla u majicama i kapama inspirisanim omiljenim likovima iz PATROLNIH ŠAPA.

Nekima je ovo bio i prvi odlazak u bioskop, pa je oduševljenje celokupnim ugođajem bilo još veće.

O FILMU: PATROLNE ŠAPE su u akciji! Kada njihov najveći rival, Hamdinger, postane gradonačelnik obližnjeg Grada pustolovina i počne da ga pustoši, Rajder i ostale omiljene herojske kuce kreću se najvećom brzinom kako bi se suočili sa izazovom koji je pred njima. Iako se jedna od kuca mora pomiriti sa svojom prošlošću u Gradu pustolovina, tim pronalazi pomoć novog saveznika, pametne jazavičarke Liberti. Zajedno, naoružani novim uzbudljivim uređajima i opremom, PATROLNE ŠAPE se bore da spasu stanovnike Grada pustolovina!

Od nedelje, 15. avgusta PATROLNE ŠAPE – FILM kreću sa pretpremijernim prikazivanjem u odabranim bioskopa. Od 19. avgusta, ovo animirano filmsko ostvarenje stiže i na redovne bioskopske repertoare.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA