Snimao je sa Lukom Skajvokerom film u Srbiji, naučio je kako promena vremena utiče na zdravlje

- Otvaram vrata, a olujni oblaci nadolaze, spustim pogled i ne lažem te... trideset Srba spava naslonjeno na zid. Ne šalim se - rekao je Krajšer

  • 0
Bert Krajšer Bert Krajšer Printskrin: Youtube/Your Mom's House Clips

Američki komičar Bert Krajšer je nedavno boravio u Srbiji, gde je zajedno sa glumcem Markom Hamilom (koji je igrao Luka Skajvokera u "Ratovima zvezda") snimao film "The Machine", a u podkastu "Two bears one cave" ispričao svom kolegi Tomu Seguri kako je prilikom boravka u našem kraju kako promena vremena utiče na zdravlje.

- Način na koji sagledavaju zdravlje u Istočnoj Evropi, jedna od velikih stvari, sećam se, rekao sam nešto, a jedna od mojih koleginica koja je Hrvatica kaže: "Da, to se dešava... Vreme se promenilo. Ako se naoblači, imaćeš osećaj da ti je teško i zaspaćeš..." Ja sam rekao: "Ne, to se ne dešava. Nije to. To mi je od mamurluka sinoć..." Hrvatska koleginica mi kaže: "Ne, to je. Pogledaj, naoblačilo se... U Americi ne obraćate pažnju na to..." Jednom sam osećao vrtoglavo, a ona (Hrvatica) mi kaže: "Da, postalo je vetrovito" Osećao sam se teško, pila mi se kafa... Naoblačilo se i pitao sam se: "Šta se dešava?" - pričao je Krajšer:

- Snimao sam scenu u kojoj puzim na leđima, ustajem i vrti mi se u glavi... Izađem napolje, i kunem ti se Bogom, otvaram vrata, a olujni oblaci nadolaze, spustim pogled i ne lažem te... trideset Srba spava naslonjeno na zid. Ne šalim se - rekao je Krajšer.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA