≫ 

Nikola Vujović u "Nečistoj krvi" igra lik Ismail-bega: Za potrebu uloge je morao da uči turski jezik

- Spremao sam 25 dana taj jedan snimajući dan koji smo imali Tim Sejfi i ja, da se ne obrukam pred čovekom kome je to maternji jezik - rekao je glumac

  • 2
Film Film "Nečista krv - greh predaka", 22. dan snimanja Foto: This and That Productions

U filmu "Nečista krv - greh predaka" videćemo brojne likove. Jedan od njih je i Ismail-beg, kojeg glumi Nikola Vujović. Poznati srpski glumac je za potrebe te uloge, kako saznajemo, uzimao časove turskog jezika, a na kraju je dobio pohvale od strane kolege, pre svega od Tima Sejfija, koji potiče iz Turske.

Na konferenciji za mediji Nikola Vujović je naveo da mu je igranje Ismail bega bila izazov.

- Ja igram u predstavi koja se zove Nečista krv. Kada me je produkcija pozvala za ovaj film, nisam ni pitao šta igram. Nakon nekoliko dana kada mi je stigao tekst, shvatio sam da je cela uloga na turskom. Našli su mi profesorku turskog, a kasnije je tu bio i spoljni saradnik s kojim sam radio. Spremao sam 25 dana taj jedan snimajući dan koji smo imali Tim Sejfi i ja, da se ne obrukam pred čovekom kome je to maternji jezik. Izgrlio mi je na kraju i čestitao. Bio sam ponosan - rekao je Nikola Vujović.

Beogradska premijera filma "Nečista krv - greh predaka" je 24. avgusta, u Kombank dvorani i dvorani Cineplexx Galerija Belgrade, a posle, 26. avgusta će biti prikazan u bioskopima širom zemlje.

Ako ste propustili prethodne dane snimanja filma "Nečista krv - greh predaka", pogledajte u galeriji.

Video: Imali samo reči hvale: Članovi ekipe filma Nečista krv najavili beogradsku premijeru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA