≫ 

"Nečista krv - greh predaka", 23. dan snimanja: Sestra i žena hadži Trifuna u prvom planu

Conu glumi Katarina Radivojević, a Katu Nela MIhajlović

  • 7
Film "Nečista krv - greh predaka", 23. dan snimanja Foto: This and That Productions

Film "Nečista krv - greh predaka" pun je upečatljivih likova, a među njima su Cona, sestra Hadži Trifuna, i Kata, žena Hadži Trifuna, lokalnog moćnika kojeg glumi Dragan Bjelogrlić.

Conu igra glumica Katarina Radivojević, koja je uspela da dočara lik moderne žene iz 19. veka.

- Tako zavoditi mlade momke, meni je to zaista negde strano i to sam nekako morala da opravdam. Zato što nisam mogla u to da poverujem da ona ide za tako mladim momcima i da tu negde, da ima strast ka tome, i da, ako mogu da kažem, da je to pali na neki način. Meni je to sve bilo čudno jako čudno i baš sam to rekla Milutinu (reditelju Milutinu Petroviću), joj, pa ne znam kako ću. Kako ćemo to da napravimo, a da izgleda realno. Tako da je još nisam videla film, ali nadam se da smo uspeli u tome - rekla je Katarina Radivojević.

Katu glumi Nela Mihajlović.

- Kata je primer žene koja je. očigledno najbolje umela da ćuti, da trpi, da zažmuri, da okrene glavu kad treba, da podnese sva poniženja. I kad je sve to podnela i izdržala, onda je došla na pijedestal, navodno gazdarica kuće, zapravo žene, majke, koja jeste postala neka vrsta stuba iz senke, a to jeste postala jer je dokazala da može sve da izdrži - rekla je Nela Mihajlović i dodala:

- Ona u tom trenutku kada se sam film i dešava u toj kući, ima određeni uticaj ali samo donekle na muža, da može da mu kaže svoje mišljenje. Da može da mu se nasamo u sobi suprostavi i koliko god on će na kraju odlučiti, mislim da je njihov odnos u tom trenutku, on nju ipak čuje - rekla je Nela Mihajlović.

Film "Nečista krv - greh predaka" imaće beogradsku premijeru 24. avgusta u Kombank dvorani i u dvorani Cineplexx Galerija Belgrade. Od 26. avgusta publika će moći da ga gleda u bioskopima širom zemlje.

Ako ste propustili prethodne dane snimanja filma, pogledajte u našoj galeriji:

Video: Naše glumice o jakim ženskim likovima u filmu Nečista krv - Greh predaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA