Biković otkrio savet koji mu je dao jednom Lane Gutović

- I ta jednostavnost koji je on imao je činila njega kao velikog glumca  - rekao je Miloš Biković gostujući na televiziji "Prva"

  • 2
Miloš Biković Miloš Biković Printskrin: TV Prva

Miloš Biković je gostujući u emisiji "150 minuta" na televiziji "Prva" govorio o Milanu Gutoviću. Mladi glumac je naveo da je Lane bio veliki glumac i otrkio koji savet mu je dao svojevremeno.

- Lane je bio veliki glumac i veliki komičar što je retkost da neko u sebi može da sa takvom lakoćom govori na tako, na sve teme, i da to bude smešno, i da nam da tu zdravu dozu otklona od naše realnosti, da možemo da je sagledamo na jedan drugačiji način, a on je to umeo nekako u svojoj svakodnevnoj komunikaciji, imao je taj dar da tako gleda na život, pa je to onda u njegovoj izvedbi, u njegovoj glumi davalo jednu posebnu čar  - rekao je Miloš Biković i nastavio:

- I ja se sećam jednog saveta koji mi je dao još kada sam bio, mislim da sam bio na prvoj godini fakulteta, ili još nisam ni upisao fakultet, kada smo snimali "Belu lađu", rekao mi je: " Ako nekad ne znaš kako nešto da odglumiš, samo reci, samo izgovori". I ta jednostavnost koji je on imao je činila njega kao velikog glumca - rekao je Biković.

Video: IN MEMORIAM - MILAN LANE GUTOVIĆ (1946-2021): Zbogom Šojiću, pozdravi Pantića tamo gore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile M

    26. avgust 2021 | 15:57

    Počivaj u miru veliki čoveče i veliki prijatelju😭😭😭😭😭😭

  • ✍️

    27. avgust 2021 | 07:40

    Njegova veličina baš je u jednostavnosti.🙏🙏🙏❤️❤️❤️🥀🥀🥀🥀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA