Ekipa filma "Nečista krv - Greh predaka" u Banja Luci

Banjalučka publika pozdravila je reditelja filma Milutina Petrovića i glumce Katarinu Radivojević, Feđu Štukana, Aleksandra Ristoskog, Mladena Lera, Nedima Nezirovića, kao i kostimografkinju Marinu Medenicu

  • 5

Ekipa filma “Nečista krv - greh predaka” sinoć je prisustvovala premijeri filma u Banjaluci, saopštili su producenti.

Banjalučka publika pozdravila je reditelja filma Milutina Petrovića i glumce Katarinu Radivojević, Feđu Štukana, Aleksandra Ristoskog, Mladena Lera, Nedima Nezirovića, kao i kostimografkinju Marinu Medenicu.

Publika u bioskopu Cineplex Palace toplo je pozdravila ekipu nakon projekcije filma.

Film je do sada proglašen za najbolji film po izboru publike na 28. Evropskom filmskom festivalu Palić, osvojio je i prvu nagradu na 45. Festivalu filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji (za scenaristu Vojislava Nanovića i autora adaptacije scenarija Milenu Marković), dok je čitav glumački ansabml dobio nagradu za najbolje glumačko ostvarenje na Dunav Film Festu.

Bioskopska distribucija u Srbiji i celoj Evropi počela je istovremeno, 26. avgusta, i sa velikim iščekivanjem bioskopske publike otvorila jesenju sezonu bioskopa.

Ovaj film od nacionalnog značala podržali su Filmski centar Srbije, Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije, MEDIA fond Kreativne Evrope i Delegacija EU u Srbiji.

Video: Anđela u crvenoj haljini, a Katarina Radivojević s dubokim dekolteom zablistale na crvenom tepihu

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Roki

    27. avgust 2021 | 15:17

    Tabadžije nema?

  • Gonzo

    27. avgust 2021 | 16:14

    Bjela je na ljetovanju u hrvatskoj boli ga ona stvar za Banja Luku! Čitam dočekali ga kao najrođenijeg...

  • Jasmina

    27. avgust 2021 | 16:03

    Svaka čast za umetnički rad, a to što ni ko od glumaca nema da kaže jednu reč osude za nasilje govori sve. Niko neće da se zameri nekome ko ima toliku moć, jer neće moći da snimi više ništa, kakva je to mafija filmska.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA