Stalone glumi u osmoj deceniji: Snimaju se "Plaćenici 4", poznato je ko je još deo ove ekipe

Očekuje nas dosta akcije

  • 0
Silvester Stalone Plaćenici Silvester Stalone u filmu "Plaćenici" Printskrin: Youtube/Movieclips

Lionsgate i Millennium Media vraćaju svoju akcionu franšizu "The Expendables" ("Plaćenici"). Kako piše "The Hollywood Reporter", u četvrtom nastavku igraće Džejson Stejtam, Dolf Lundgern, Rendi Kutur, kao i Silvester Stalone, koji su igrali u prethodnim delovima.

Film će režirati Skot Von ("Need for Speed"), a navedenom kvartetu pridružuju se kvartet Kurtis "50 Cent" Džekson, Megan Foks i Toni Dža, a produkcija bi trebalo da počnu u oktobru.

Spenser Koen je napisao scenario, sa revizijama Maka Adamsa i Džona Džozefa Konolija. Detalji se čuvaju u tajnosti, ali radnja će se ponovo fokusirati na grupu veterana plaćenika. I dok je u prethodnim nastavcima Stalone bio glavni, izvori kažu da će u ovom Stejtam biti taj koji će predvoditi akciju. Glavni ženski lik biće Megan Foks.

- Zabava sa kokicama je zagarantovana -rekao je predsednik kompanije Millennium Media Džefri Grinstin, napominjući da su novi nastavci imaju za cilj "da budu sveži i zabavni".

Video: Silvester Stalone zabeležio najveći selfi video na svetu sa slavnim kolegama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA