≫ 

Psiho-par se preselilo u predgrađe, a stiže i beba: Prvi trejler za 3. sezonu serije "Ti" je tu

Priča se nastavlja u oktobru

  • 0
ti, you Serija "Ti" / Foto: Beth Dubber /Netflix/Promo

Džo Goldberg, inteligentni i šarmantni psihopata, preselio se u predgrađe, čeka bebu, ali i vreba novu žrtvu. To je poslednje što smo videli na kraju druge sezone Netfliksove serije "Ti" ("You").

Treći serijal nastavlja se tamo gde je priča stala. Džo (Pen Bedžli) i Kvin (Viktorija Pedreti) očekuju svog sina, ali i kriju velike tajne i mnogo kostura u plakaru.

- Nisam očekivao dečaka i lagao bih kada bih rekao da je pomisao na mini mene prosto uzbudljiva i nimalo problematična. Recimo da se nadam da ćeš ti raditi ono što ti kažem, a ne ono što ja radim sam, ali za tebe, mogu da se promenim. Biću čovek na kog možeš da se ugledaš, čovek kog ćeš s ponosom zvati "tata" - kaže Džo u trejleru u kome se belina šlaga na torti za bebu meša sa krv-crvenim filom.

U sinopsisu se navodi da se par preselio u Severnu Kaliforniju, u enklavu Madre Linda, gde su okruženi bogatim i privilegovanim IT-jevcima, nadmenim mama-blogerkama i biohakerima koji broje milione na Instagramu.

Ali šta će se desiti kada tela koje su Džo i Kvin napakovali i u Njujorku, i u Los Anđelesu počnu da isplivavaju na površinu, videćemo od 15. oktobra, kada serija stiže na Netflix.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA