Svi ga kritikuju zbog uloge u "Đavo nosi Pradu": Evo šta najnepopularniji dečko kaže o tome

"on je po mnogo čemu sebičan i egoističan. Sve se vrti oko njega"

  • 0
Adrijan Grejner Adrian Grenier Adrijan Grejner / Foto: Shutterstock

Pre 15 godina ljudima to toliko nije smetalo, ali zato danas mnogi ne podnose Nejta, zgodnog dečka Endi iz "Đavo nosi Pradu".

Podsetimo, Nejt nije bio "pun podrške" kada je Endina karijera u pitanju. Ubeđivao ju je da njen posao nije toliko važan, a kada ju je šefica zvala, igrao se njenim telefonom s drugim prijatelima.

Neki fanovi otišli su toliko daleko da Nejta nazovu "istinskim negativcem" ovog filma zbog njegovog odnosa prema Endi.

No, glumcu Adrijanu Grenijeu to baš i ne smeta  - on smatra da je vrlo "zdravo" ako ljudi ispituju ponašanje njegovog lika.

- Sa filozofske strane, verujem da je uvek bolje ako postaviš izazov, nego ako udovoljiš standardnim očekivanjima ili održavaš status quo - rekao je on i dodao da su ga negativne kritike Nejta naterale da razmisli o sebi, jer te mane svog lika nije uočio dok je čitao scenario.

- Nisam video te nijanse svog lika i kako su one predstavljene u filmu, dok "mudrost mase" nije osvanula onlajn i iskritikovala ovaj lik, "gurnula ga pod točkove" - kazao je on.

- Svi mimovi koji su objavljeni, ostavili su me u šoku. Naterali su me da se zaista zamislim, možda zato što sam bio tako nezreo dok sam igrao Nejta, a on je po mnogo čemu sebičan i egoističan. Sve se vrti oko njega, nije se potrudio da podrži njenu karijeru.

- Nije mogao da je podrži kao što je njoj bilo potrevno, jer je on bio slavić, "ranjeni dečko". Svim Nejtovima širom sveta mogu da poručim: "Hajte, potrudite se!".

Ove godine navršava se 15. rođenanda ovog filma, a da li je moda preživela tu deceniju i po, prosudite sami.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA