O njihovom zagrljaju priča ceo svet: Sve o seriji Džesike Čestejn i Oskara Ajzaka - "Scene iz braka"

Serija stiže 12. septembra

  • 0
Džesika Čestejn, Oskar Ajzak / Jessica Chastain, Oscar Isaac Džesika Čestejn i Oskar Ajzak / Foto: Profimedia/Capital Pictures / BACKGRID

Džesika Čestejn i Oskar Ajzak tema su svih svetskih medija otkako su na crvenom tepihu u Veneciji razmenili poglede i dodire pune bliskosti. Da li je reč o savršenoj glumi ili među njima dvoma postoje i prave emocije od kojih se ne može pobeći, zapitali su se mnogi. Jedno je, ipak, sasvim sigurno. Pojavom na crvenom tepihu i pažnjom koju su privukli, zacementirali su svoje statuse holivudsih ikona našeg vremena.

Ovo dvoje kolega nije na Mostri bilo kako bi promovisalo svoj novi film (premda Ajzak igra u "Dini" koja je svetsku premijeru imala u prelepom italijanskom gradu), već seriju "Scene iz braka" ( Scenes From A Marriage), čije su prve epizode prikazane na čuvenom festivalu.

Reč je o rimejku provokativne serije koju je 1974. režirao švedski genije Ingmar Bergman. Ona je kasnije "sažeta" u film, spremljena za bioskope i doživela veliki uspeh u SAD-u, zbog svoje unikatne estetike.

Nova verzija u kojoj igraju Ajzak i Čestejn potekla je iz ruku Hagaja Livaja, izraelskog pisca, reditlja i producenta, najpoznatijeg po seriji "In Treatment". Kako je on otkrio medijima u Veneciji, Džesika i Oskar bili su pun pogodak kada je podela uloga u pitanju. Glumci, koji su dobri prijatelji još od studenskih dana na Džulijardu, napetu atmosferu snimanja usred pandemije razbijali su svojim šalama i humorom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Fashion and art (@catwalkhautecouture)

Stoga je najverovarnije da su poljupci i dodiri na crvenom tepihu bili jedna od tih šala, jer i Džesika i Oskar su u srećnim brakovima sa drugim ljudima i oboje imaju po dvoje dece.

Što se same serije tiče, ona na HBO stiže 12. septembra. Kako je ranije najavljeno, u pitanju je priča o ljubavi i psihološkom ratu u jednom savremenom američkom braku. Inspiracija je tražena ne samo u originalnoj seriji, već i u delima Vudija Alena, a onda i u skorijim ostvarenjima "Master of None" , "Blue Valentine" i "Marriage Story".

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA