≫ 

15 puta kada je doktor Haus bio najgori i najbolji lekar na svetu

Jedini lekar kog nam ne bi smetalo da svaki dan gledamo na TV-u

  • 3
Doktor Haus Doctor House Doktor Haus / Foto: Promo/Fox

Doktor Haus” je možda bila medicinska drama (hajmo brzo, šta je to lupus?), ali uz jedinstvenog junaka poput Gregorija Hausa i uz njegove duhovite opaske, mnogi gledaoci su je gledali i sa željom da se slatko nasmeju (a ponekad i isplaču).

Tokom osam sezona „Doktor Haus” bila je najkvalitetnija serija na malim ekranima, predvođena talentovanim Hjuom Lorijem. Humor je bio tu da preseče inače vrlo ozbiljne priče, o lekaru koji se bori sa nepodnošljivim bolom i pacijentima koji u bolnicu dolaze nekada bez nade. I bio je baš onakav kakav većina Srba voli - ponekad crn i uvek oslobođen od političke korektnosti.

Serija se završila pre skoro 10 godina, ali replike, naročito Hausove neočekivane opaske, i dalje pretrajavaju. I dokazuju da je on vrlo često bio najgori i najbolji TV doktor ikada. Izdvojili smo 15 najboljih:

Šta se vama u ovoj seriji dopalo? Javite nam u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jax

    14. septembar 2021 | 16:49

    Genijalno

  • lela1984

    14. septembar 2021 | 19:48

    Najjaca medicinska serija ikada,svaku reprizu gledam,a Hju ga je extra odglumio.Najvise volim kad je Trinaesticu bas on tako nazvao.

  • Slobodan

    16. septembar 2021 | 21:10

    Ko nije gledao mnogo je propustio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA