≫ 

Danijel Krejg tvrdi: Džejmsa Bonda ne bi trebalo da glumi žena

Jeste li saglasni sa Krejgom?

  • 6
Daniel Craig, Danijel Krejg, Džejms Bond Džejms Bond / Foto: Tanjug/AP

Glumac Danijel Krejg, koji je nedavno boravio u Beogradu, izazvao je pravu buru izjavom da misli kakoDžejmsa Bonda ne bi trebalo da glumi žena.

U razgovoru za Radio Times Krejg  je izjavio da bi "jednostavno trebale postojati bolje uloge za žene i glumce svih rasa".

- Zašto bi žena glumila Džejmsa Bonda? Trebalo bi da postoji uloga jednako dobra kao što je Džejms Bond, ali za ženu - smatra Krejg.

007 Džejms Bondovi, Danijel Krejg, Pirs Brosnan, Rodžer Mur, Šon Koneri Svi Džejms Bond agenti / Foto: Profimedia

Ovo nije prvi put da neko povezan s filmovima o agentu 007 odbacuje mogućnost da glavnu ulogu igra žena. U intervjuu za Variety 2020, producentkinja franšize Barbara Brekolo rekla je da "Džejms Bond može biti bilo koje rase, ali je muško".

Objasnila je da bi radije stvarala nove likove koje bi mogle igrati žene, nego ženama davala ulogu izvorno napisanu za muškarce.

- Verujem da bi trebalo da stvaramo nove likove za žene - jake ženske likove. Nisam posebno zainteresirana za davanje izvorno muškog lika ženi. Mislim da su žene daleko zanimljivije od toga - zaključila je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA